Sehen Sie das
Sortiment

Mein QSTA

Zurück

Clasico Cocktails espresso Martini cocktail (14,9%) 1l

Product code 2012292

€ 13,50 / Stück zzgl. MwSt

50 auf lager

Per Stück

Wat je kan verwachten:

Snel geleverd, iedere dag

Verser dan vers

Betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of op rekening

Follow us on Social Media

Auftragsreferenz

Met Cocktail Espresso Martini (14,9%) van Clasico Cocktails maken je klanten thuis eenvoudig de lekkerste koffiecocktails.

Cocktail Espresso Martini van Clasico Cocktails

Clasico Cocktails biedt met Espresso Martini een overheerlijke koffiecocktail. Dit drankje combineert een pittige koffietoets met een zacht romige en zoete ondertoon – een echte bestseller! Met 14,9 procent alcohol en een verfijnde combinatie van krachtige espresso, wodka en koffielikeur is dit de ultieme cocktail om elk diner mee af te sluiten. Perfect voor koffieliefhebbers en voor iedereen die wel een opkikker kan gebruiken. De cocktail is begin jaren tachtig in Londen bedacht door barlegende Dick Bradsell. Grappig weetje: ondanks de naam bevat de drank geen martini; de cocktail wordt alleen in een martiniglas geserveerd.

Schenk, schud (of roer) en serveer

Met de premium cocktail- en mocktailmixen en het driestappenplan van Clasico Cocktail is het creëren van de ‘perfect serve’ cocktail een koud kunstje. Ook thuis kan iedere hobbymixoloog als een professionele shaker in slechts dertig seconden de heerlijkste cocktails en mocktails bereiden. Het is puur een kwestie van de juiste hoeveelheid cocktailmix in het speciaal ontworpen en meegeleverde mixglas schenken, schudden (of roeren) en serveren. Het mixglas is voorzien van handige streepjes, waardoor elke bereiding dezelfde hoge kwaliteit heeft.

Het recept voor een espresso martini

Coffee meets cocktail! Schenk voor een klassieke espresso martini 100 ml Cocktail Espresso Martini in een shaker, voeg drie ijsklontjes toe en schud dit geheel drie seconden. Zo komen alle smaken het best tot hun recht. Zeef het geheel tot slot. Serveer de cocktail voor de ultieme smaaksensatie in een gekoeld martiniglas of een cocktailglas Margarita/Daiquiri van Clasico Cocktails, garneer ‘m subtiel met drie koffiebonen boven op de schuimlaag in het midden van het glas en… het genieten kan beginnen! Deze ultieme koffiecocktail is heerlijk bitterzoet en verfrissend, en smaakt naar meer.

Per literfles

Cocktail Espresso Martini van Clasico Cocktails wordt geleverd per literfles met praktische schroefdop. Zo blijft de inhoud ook na opening lekker lang op smaak. De donkerbruine mixdrank is houdbaar tot de datum op de verpakking. Verrijk het drankassortiment in je retailzaak ook met de andere exclusieve cocktail- en mocktailmixen van Clasico Cocktails.
TIP: bied ook de diverse smaken siropen en de 100% natuurlijke ananassap in de QSTA-webshop aan zodat je klanten de heerlijkste cocktailvarianten kunnen maken.
Mehr anzeigen Show less

This might also be of interest

Clasico Cocktails mojito cocktail (14,9%) 1l
€ 13,50 / Stück

50 auf lager

Per Stück
Clasico Cocktails daiquiri mocktail 5l
€ 25,95 / Stück

50 auf lager

Per Stück
Clasico Cocktails daiquiri cocktail (14,9%) 1l
€ 13,50 / Stück

50 auf lager

Per Stück

Productinformatie

EAN Code 8720618204509
Marke Clasico Cocktails
Product code 2012292
Land van oorsprong Nederland
Datum eerste verzending 20-07-2023

Houdbaarheid

Minimale houdbaarheid vanaf levering 1 dagen