Sehen Sie das
Sortiment

Mein QSTA

Zurück

Maitre Cuisine Kalbsglasur 1kg

Product code 1000148

€ 18,11 / 1000 g zzgl. MwSt

1384 auf lager

Per 1000 g

Wat je kan verwachten:

Snel geleverd, iedere dag

Verser dan vers

Betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of op rekening

Follow us on Social Media

Auftragsreferenz

Creëer met gemak je eigen culinaire meesterwerken met deze excellente, ambachtelijk bereide Glace Kalf van Maître Cuisine als krachtige basis of finishing touch.

Glace Kalf van Maître Cuisine

Maître Cuisine Glace Kalf, ook bekend als glace de veau, is een verfijnd kalfsglazuur speciaal ontwikkeld voor de professionele chef. De ambachtelijk bereide bruine glace van 77% kalfsbouillon, groentenconcentraat en een kruidenolie van nootmuskaat, laurier, peper, dragon en tijm vangt de essentie van de Franse klassieke keuken en is een absolute hardloper. De krachtige kalfssmaak en kalfsgeur maakt hem perfect om al je zelfgemaakte sauzen, heldere soepen en vleesgerechten mooi op smaak te brengen en karakter te geven. Laat je signatuur shinen terwijl je eindeloos varieert met ingrediënten en bereidingswijzen!

Jouw culinaire troef

De koelverse glaces van Maître Cuisine zijn de ultieme culinaire troef in elke gastronomische keuken. Deze natuurlijke smaakmakers van topkwaliteit brengen de kracht van een meesterkok naar jouw keuken, waardoor je tijd bespaart en meer ruimte hebt voor je culinaire creativiteit. Ze zijn bovendien glutenvrij en lactosevrij. Glace Kalf is direct klaar voor gebruik: even mengen met water in een verhouding van 1:6 en je maakt in no-time een heerlijke demi-glacesaus als basis voor al je vleessauzen of een verrukkelijke groene-kruidensaus. Ook een aanrader: rodewijnsaus met bosuitjes en gekarameliseerde knoflook voor bij een entrecote.

Gekoeld geleverd

Glace Kalf van Maître Cuisine wordt gekoeld geleverd in een handige, hersluitbare emmer van 1 kilo. In gesloten verpakking en gekoeld bewaard bij 2 tot 6°C is de versbereide glace te gebruiken tot de datum op de verpakking. Na opening beperkt houdbaar: gekoeld bewaren en binnen tien dagen opmaken. Voor de beste smaak niet invriezen. Gebruik ook de andere heerlijke glaces en fumets en koelverse premium basisproducten van Maître Cuisine om met gemak het beste uit je gerechten te halen en jouw gasten blijvend te laten genieten van de hoge kwaliteit die ze van jou gewend zijn.
Mehr anzeigen Show less

Productinformatie

EAN Code 8713949805026
Marke Maître Cuisine
Product code 1000148
Land van oorsprong Nederland
Datum eerste verzending 26-03-2024

Certificering

Society of the Plastics Industry

Voedingswaarden

Energie 306 kJ (72 kcal)
Fett 1 g
Gesättigte Fettsäuren 0.55 g
Kohlenhydrate 10 g
Zucker 5 g
Eiweiß 5.4 g
Salz 3.1 g
Referentie 100 g

Ingrediënten

Zutaten: 77% Kalbsfond, Hefeextrakt, Tomatenmark, Traubenzucker, Maltodextrin, Speisesalz, Stärke (Reis, Kartoffel), Gemüsekonzentrat (Karotte, Champignon, Zwiebel, Knoblauch), Gelatine (Rind), Honig, Kräuteröl (Muskatnuss, Lorbeerblatt, Pfeffer, Estragon, Thymian).

Sensorische kenmerken

Smaak Product eigen, kalf
Kleur Bruin
Geur Product eigen, kalf

Allergenen

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Noten, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)

Houdbaarheid

Bewaarinstructies Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.
Minimale houdbaarheid vanaf levering 79 dagen
Maximum bewaartemperatuur 6 ˚C
Minimum bewaartemperatuur 2 ˚C
Bewaarconditie Gekoeld

Maten en gewichten

Hoogte (mm) 134
Brutogewicht (g) 1060
Diepte (mm) 137
Breedte (mm) 137
Nettogewicht (g) 1000