Sehen Sie das
Sortiment

Mein QSTA

Zurück

Maître Cuisine glace kreeft 1kg

Product code 1000155

€ 20,19 / 1000 g zzgl. MwSt

174 auf lager

Per 1000 g

Wat je kan verwachten:

Snel geleverd, iedere dag

Verser dan vers

Betaal zoals je wilt: vooraf, achteraf of op rekening

Follow us on Social Media

Auftragsreferenz

Creëer met gemak je eigen culinaire meesterwerken met deze excellente, ambachtelijk bereide Glace Kreeft van Maître Cuisine als krachtige basis of finishing touch.

Glace Kreeft van Maître Cuisine

Maître Cuisine Glace Kreeft, ook bekend als glace d’homard, is een ambachtelijk bereide geconcentreerde kreeftbouillon, speciaal ontwikkeld voor de professionele chef. Met zijn diepe, onmiskenbare kreeftsmaak en mooie gladde textuur vangt de dieprode glace de essentie van de klassieke Franse keuken en vormt hij een krachtige basis voor al je sauzen en soepen. Ook is dit versbereide bouillonconcentraat ideaal om je mousses, dressings en ceviches mooi op smaak te brengen en karakter te geven. Laat je signatuur shinen terwijl je eindeloos varieert met ingrediënten en bereidingswijzen!

Jouw culinaire troef

De koelverse glaces van Maître Cuisine zijn de ultieme culinaire troef in elke gastronomische keuken. Deze natuurlijke smaakmakers van topkwaliteit brengen de kracht van een meesterkok naar jouw keuken, waardoor je mis-en-placetijd bespaart en meer ruimte hebt voor je culinaire creativiteit. Ze zijn bovendien glutenvrij en lactosevrij. Glace Kreeft is direct klaar voor gebruik: even mengen met water in een verhouding van 1:6 en je maakt in no-time een verrukkelijke kreeftenbisque, een verfijnde risotto met kreeft of een overheerlijke kreeften-citrusvinaigrette met jonge venkel voor bij gegrilde vis- en zeevruchten of bijvoorbeeld salades.

Gekoeld geleverd

Glace Kreeft van Maître Cuisine wordt gekoeld geleverd in een handige, hersluitbare emmer van 1 kilo. In gesloten verpakking en gekoeld bewaard bij 2 tot 6°C is de versbereide glace te gebruiken tot de datum op de verpakking. Na opening beperkt houdbaar: gekoeld bewaren en binnen tien dagen opmaken. Voor de beste smaak niet invriezen. Gebruik ook de andere heerlijke glaces en fumets en koelverse premium basisproducten van Maître Cuisine om met gemak het beste uit je gerechten te halen en jouw gasten blijvend te laten genieten van de hoge kwaliteit die ze van jou gewend zijn.
Mehr anzeigen Show less

This might also be of interest

Maitre Cuisine Kalbsglasur 1kg
€ 18,11 / 1000 g

993 auf lager

Per 1000 g
Maître Cuisine glace eend 1kg
€ 19,86 / 1000 g

389 auf lager

Per 1000 g
Maître Cuisine jus kalf 1kg
€ 13,02 / 1000 g

266 auf lager

Per 1000 g

Productinformatie

EAN Code 8713949101098
Marke Maître Cuisine
Product code 1000155
Land van oorsprong Nederland
Datum eerste verzending 26-03-2024

Houdbaarheid

Bewaarinstructies Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.
Minimale houdbaarheid vanaf levering 79 dagen
Maximum bewaartemperatuur 6 ˚C
Minimum bewaartemperatuur 2 ˚C
Bewaarconditie Gekoeld

Maten en gewichten

Breedte (mm) 137
Hoogte (mm) 134
Nettogewicht (g) 1000
Brutogewicht (g) 1060
Diepte (mm) 137

Ingrediënten

82% KREEFTBOUILLON (MOSSEL (WEEKDIER), 4% KREEFT (SCHAALDIER), KABELJAUW (VIS)), maltodextrine, zout, tomatenpuree, zetmeel (rijst, aardappel), wortel extract, gelatine (rund), zonnebloemolie, water, gistextract, aroma, peperolie.

Certificering

Society of the Plastics Industry

Voedingswaarden

Energie 244 kJ (58 kcal)
Fett 2.6 g
Gesättigte Fettsäuren 0.2 g
Kohlenhydrate 4.2 g
Zucker 1.5 g
Eiweiß 3.9 g
Salz 3.7 g
Referentie 100 g

Bereidingswijze

Bereidingsinstructie Dosering 1/6

Sensorische kenmerken

Kleur Donker rood/bruin
Smaak Product eigen, kreeft
Geur Product eigen, kreeft

Allergenen

Allergeenvrij op basis van recept Melk, Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Schaaldieren, Weekdieren, Vis