View total
Range

My QSTA

Back

SALADOR 20 GR 2 KG

Product code 1000645

€ 38,87 / 2 kg excl. BTW

13 stocks available

Per 2 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je droge worsten een verrukkelijke salamismaaktwist met de kant-en-klare Drogeworstmix Salador 20g van Epos.

Drogeworstmix Salador 20g van Epos

Epos Drogeworstmix Salador 20g is een kant-en-klare mix voor het ambachtelijk bereiden van droge worst met een bijzondere twist: in de uitgekiende combi van salami- en drogeworstkruiden is een hoofdrol weggelegd voor de anijsachtige smaak van kummel. Handig: de extra melksuiker stimuleert de groei van goedaardige bacteriën en de hulpstof GDL/E575 versnelt de rijping en regelt de zuurtegraad. Drogeworstliefhebbers zijn dol op de hartige, lichtpikante smaak van deze melange en op de geur van peper die zo typisch is voor droge worst.

Voor droge worst met een salamismaak

Deze complete kruidenmelange voor droge worstjes is ideaal voor het kruiden van worst die moet worden gedroogd. Worstmix Salador geeft je droge worsten een lichte salamismaak, wat ze geliefd maakt voor bij de borrel of tussendoor. Meng voor de heerlijkste droge worst de beige Drogeworstmix Salador 20g met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 20 gram per kilo product. Voeg ook altijd extra (colorozo)zout toe.

In kunststof emmer

Drogeworstmix Salador 20g van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de drogeworstkruiden 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (droge)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711348019211
Brand Epos
Product code 1000645
Country of origin Nederland

Sensory features

Colour wit
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Lupine, Eieren, Aardnoten (pinda's), Gluten, Mosterd, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad
Allergeenbevattend Melk

Ingredients

LACTOSE, acidity regulator (E575), 22.5% herbs and spices (white pepper, caraway seed, black pepper, cardamon), antioxidant (E301, E300), acid (E331)

Sizes and weights

Gross weight (g) 2000
Net weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Nutritional values

Energy 1518.312 kJ (358.171 kcal)
Fat 0.8 g
Saturates 0.2 g
Mono-unsaturates 0.2 g
Polyunsaturates 0.3 g
Carbohydrate 82 g
Sugars 73 g
Fibre 5.7 g
Protein 2.6 g
Salt 0.4 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.12 g
Reference 100 g