View total
Range

My QSTA

Back

SCHNITZELMARINADESAUS 5 KG ***

Product code 1001250

€ 46,70 / 5 kg excl. BTW

26 stocks available

Per 5 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Maak je schnitzels extra smaakvol, sappig en knapperig met deze chocoladebruine Marinadesaus Schnitzel van Epos.

Marinadesaus Schnitzel van Epos

Epos Marinadesaus Schnitzel is een chocoladebruine marinade die schnitzels de juiste smaak en ‘bite’ geeft. De kruidenmarinade op waterbasis ruikt heerlijk naar de ingrediënten die de boventoon voeren: mosterd, paprika en een vleugje nootmuskaat. Door het (ongepaneerde) vlees 24 uur in de met water verdunde marinadesaus te laten liggen, wordt het vlees sappiger en krijgt het een hartige smaak die aan Oostenrijk doet denken. Na het paneren ontstaat bij het bakken een extra knapperige korst. Marinadesaus Schnitzel van Epos bevat geen fosfaten.

Voor de ultieme schnitzel

Wil je je klanten de ultieme schnitzel aanbieden? Met Epos-marinadesaus Schnitzel maak je de filetlapjes, kipdijlapjes en alle andere vleeslapjes die je gaat paneren supermals. Giet de marinade royaal als saus over de schnitzels en laat deze een nacht inwerken. Doe dit bij voorkeur onder vacuüm. De schnitzel blijft dan drie dagen langer vers en is altijd paneerklaar. Na 24 uur is de marinadesaus geheel in het vlees getrokken en kun je de schnitzels (ongekruid) afpaneren. Belangrijk: verdun de marinade voor gebruik met water (100 gram marinade en 100 gram water per kilo schnitzel).
Tip: paneer de gemarineerde schnitzels voor een extra knapperig resultaat met Epos Paneermix. Kies bij kiplapjes Epos Paneer Zomer/Fantasie voor een aantrekkelijke geeloranje presentatie.

In handige jerrycan

De vloeibare, lobbige marinadesaus Schnitzel wordt geleverd in een handige (stapelbare) jerrycan. De kruidenmarinade is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar. In gesloten verpakking is de marinade 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de marinadesaus gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-marinades.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711348003494
Brand Epos
Product code 1001250
Country of origin Nederland

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour bruin/rood

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Melk, Mosterd, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja

Ingredients

water, sugar, salt, tomato paste, acid (E270, E331), flavouring, modified starch (potato), onion powder, 1.1% herbs and spices (nutmeg, white pepper, ginger powder, cayenne pepper, caraway seed), thickening agent (E415), natural flavour, caramelized sugar, bell pepper concentrate, preservative (E202)

Sizes and weights

Height (mm) 240
Width (mm) 140
Depth (mm) 190
Gross weight (g) 5000
Net weight (g) 5000

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Nutritional values

Energy 227.752 kJ (53.788 kcal)
Fat 0 g
Saturates 0.2 g
Mono-unsaturates 0 g
Polyunsaturates 0.1 g
Carbohydrate 11 g
Sugars 6.6 g
Fibre 0.8 g
Protein 1.4 g
Salt 7.3 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.81 g
Reference 100 g