View total
Range

My QSTA

Back

PAPRIKASTUKJES ROOD 1-3 MM

Product code 1001178

€ 34,22 / 1 kg excl. BTW

43 stocks available

Per 1 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Voeg een verfijnde toets van kleur en smaak toe aan je gehaktproducten, salades en maaltijden met Paprikastukjes Rood 1-3 mm van Epos.

Paprikastukjes Rood 1-3 mm van Epos

Epos Paprikastukjes Rood 1-3 mm zijn fijngesneden gedroogde rode paprikastukjes van topkwaliteit. Het prachtig rode paprikagranulaat biedt instant gemak in de keuken. Je voegt moeiteloos smaak, kleur en vitamines toe aan je huisgemaakte gehaktproducten, salades en maaltijden, zonder zelf paprika’s te hoeven schoonmaken en snijden. Elke portie heeft dezelfde grootte en kwaliteit, wat bijdraagt aan een uniforme presentatie en smaak. Ook handig: de kleine paprikastukjes zijn langer houdbaar dan verse paprika’s en het hele jaar door beschikbaar. Zo grijp je nooit mis!

Voor extra kleur en smaak

Dit fijne paprikagranulaat is perfect om je huisgemaakte gehaktproducten, zoals gehaktballen, hamburgers en gehaktbrood, op subtiele wijze een extra rode kleur en frisse paprikasmaak te geven. De gedroogde paprikastukjes zijn bovendien ideaal om salades en (vegetarische) maaltijden een friszoete toets en visuele flair te geven, variërend van soepen, stoofschotels en groentegerechten tot omeletten en aardappelpuree. Gebruik ze ook in je zelfgemaakte kruidenmixen of rubs en marinades voor vlees. Voeg Paprikastukjes Rood 1-3 mm altijd naar smaak toe.

In kunststof emmer

Paprikastukjes Rood 1-3 mm van Epos wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de gedroogde rodepaprikastukjes 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het fijne paprikagranulaat altijd koel en droog, in gesloten verpakking bij maximaal 20˚C. Na opening beperkt houdbaar. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke maaltijdcomponenten van Epos.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711348024307
Brand Epos
Product code 1001178
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 13-07-2023

Sensory features

Taste producttypisch
Colour rood
Fragrance producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Melk, Mosterd, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja

Ingredients

bell pepper granulate

Sizes and weights

Gross weight (g) 1000
Depth (mm) 201
Width (mm) 201
Height (mm) 138
Net weight (g) 1000

Shelf life

Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C

Nutritional values

Energy 1391.5 kJ (330.8 kcal)
Fat 3 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.2 g
Polyunsaturates 1.6 g
Carbohydrate 47 g
Sugars 41 g
Fibre 21 g
Protein 18 g
Salt 0.48 g
Fatty acids, total trans 0 g
Reference 100 g