View total
Range

My QSTA

Back

Epos rookworstmix roco 10g 8kg emmer

Product code 1000632

€ 193,73 / 8 kg excl. BTW

35 stocks available

Per 8 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Maak in een handomdraai prijswinnende rookworsten met Epos Rookworstmix Roco 10g – de topper onder de rookworstmixen.

Rookworstmix Roco 10g van Epos

Epos Rookworstmix Roco 10g is een absolute topper onder de rookworstmixen en wordt gezien als ‘the best there is’. Wie deze mix bij de Arnhemse rookworstwedstrijden gebruikt, maakt prijswinnende rookworsten. Het is dan ook de meest verkochte rookworstkruidenmix van Epos. De rijke samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder witte peper, foelie, zwarte peper, koriander, kardemom, gemberpoeder, nootmuskaat en paprikapoeder, geeft je rookworst een ongeëvenaard lekkere, hartig-pikante smaak en een onweerstaanbaar kruidige geur. Om je vingers bij af te likken! Rookworstmix Roco 10g bevat geen E621 en is lactose- en glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor de áller-, állerlekkerste rookworsten

Met Rookworstmix Roco 10g van Epos bereid je in een handomdraai de áller-, állerlekkerste rookworsten – ook wel Gelderse rookworst genoemd – en knakworsten met precies de juiste bite. Rookworst is een echte Hollandse klassieker: onmisbaar bij zuurkool en boerenkoolstamppotten en heerlijk uit het vuistje of tussen een broodje. Bereid de rookworsten volgens voorschrift. De adviesdosering is 10 gram van deze rookworstkruiden per kilo vleesdeeg, aangevuld met 17 gram colorozozout, 5 gram Epos Fijne Kruidensaus (oplossen in water) en 100 gram water.

In kunststof emmer

Rookworstmix Roco 10g van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de rookworstmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (rook)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711348024710
Brand Epos
Product code 1000632
Country of origin Nederland

Sensory features

Colour bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Melk, Noten, Schaaldieren, Selderij
Allergeenbevattend Sojabonen, Mosterd

Ingredients

57.9% herbs and spices (white pepper, mace, black pepper, coriander, cardamon, ginger powder, nutmeg, paprika powder), emulsifier (E450, E452), hydrolyzed protein (SOY), acidity regulator (E575), dextrose, antioxidant (E301, E300), flour (MUSTARD), salt, yeast extract

Sizes and weights

Net weight (g) 8000
Gross weight (g) 8000
Depth (mm) 293
Width (mm) 293
Height (mm) 255

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Nutritional values

Energy 1171.619 kJ (279.486 kcal)
Fat 6.9 g
Saturates 1.6 g
Mono-unsaturates 3 g
Polyunsaturates 1.2 g
Carbohydrate 37 g
Sugars 14 g
Fibre 15 g
Protein 9.3 g
Salt 12.6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.5 g
Reference 100 g