View total
Range

My QSTA

Back

BOUILLONKORRELS

Product code 1000880

€ 25,12 / 2 kg excl. BTW

168 stocks available

Per 2 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je soepen, sauzen en vleesproducten een speciale, heerlijk volle smaak met deze hartige Smaakverfijner Bouillonkorrels van Epos.

Smaakverfijner Bouillonkorrels van Epos

Epos Smaakverfijner Bouillonkorrels is een geurig bouillonpoeder dat je gerechten de perfecte smaaktwist geeft. Het lichtbruine korrelige poeder heeft de typische geur van ragout en kroketten en een lekker hartige, neutrale smaak. De smaakmaker bestaat alleen uit gehydrolyseerd soja-eiwit en zout en is vrij van kunstmatige smaakversterker MSG (E621) en dierlijke ingrediënten.

Voor vlees, soepen en sauzen

Deze speciale smaakverfijner is ideaal om je gerechten gemakkelijk een vollere, aromatische smaak te geven. Gebruik de veelzijdige bouillonkorrels als perfecte basis voor soepen en ragouts, bij het bereiden van rund- en kalfsvleesproducten, in bouillon voor leverworst en paté en in andere culinaire creaties. Los dit bouillonpoeder eenvoudig op in de vloeistof. De adviesdosering is 20 gram Smaakverfijner Bouillonkorrels per liter vocht.

In kunststof emmer

Smaakverfijner Bouillonkorrels van Epos wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de smaakverfijner 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de smaakverfijners altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere smaakverfijners van Epos.

Technologische hulpstoffen van Epos

De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711348000462
Brand Epos
Product code 1000880
Country of origin Nederland

Sensory features

Colour lichtgeel
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Melk, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Mosterd, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad
Allergeenbevattend Sojabonen

Ingredients

hydrolyzed protein (SOY), salt

Sizes and weights

Height (mm) 138
Diameter (mm) 201
Gross weight (g) 2000
Net weight (g) 2000

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Nutritional values

Energy 502 kJ (119 kcal)
Fat 3 g
Saturates 0.3 g
Mono-unsaturates 2.4 g
Polyunsaturates 0.3 g
Carbohydrate 0 g
Sugars 0 g
Fibre 0 g
Protein 23 g
Salt 62.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Reference 100 g