Follow us on Social Media
Product Description
Serveer je gasten in no-time een tong- en oogstrelende mediterrane pastaspecialiteit met de eersteklas Lasagne Zalm van Giacobbe.
Lasagne Zalm van Giacobbe
Giacobbe Lasagne Zalm is een verrukkelijke lasagne naar oud familierecept, met fijne zalmragout, bechamelsaus en spinazie, bestrooid met kaas. De romige lasagne is zacht als zijde, zit vol smaak en heeft precies de juiste bite, met echte stukjes zalm. Kan het hemelser? Jazeker, want de saus bevat uitsluitend traditioneel zongerijpte tomaten en typische kruiden van Bella Italia. Dat proef je! En… met zijn prachtige groen-wit-zalmkleurige laagjes is deze eersteklas zalmlasagne een lust voor het oog op elk bord.
Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Lasagne Zalm maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt de bevroren lasagne (zonder zak) in een 1/1 gastronormschaal eenvoudig dertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 160 tot 170°C. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane pastaspecialiteit is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor restaurants, kantines en cateringbedrijven.
Per 30 porties, diepgevroren
Lasagne Zalm wordt in een doos met dertig porties van 300 gram diepgevroren geleverd. Bewaar de zalmlasagne in de diepvries bij maximaal -18˚C. De lasagne is dan tot minstens zes maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik, en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas pastaspecialiteiten van Giacobbe.
Show more
Show less
Lasagne Zalm van Giacobbe
Giacobbe Lasagne Zalm is een verrukkelijke lasagne naar oud familierecept, met fijne zalmragout, bechamelsaus en spinazie, bestrooid met kaas. De romige lasagne is zacht als zijde, zit vol smaak en heeft precies de juiste bite, met echte stukjes zalm. Kan het hemelser? Jazeker, want de saus bevat uitsluitend traditioneel zongerijpte tomaten en typische kruiden van Bella Italia. Dat proef je! En… met zijn prachtige groen-wit-zalmkleurige laagjes is deze eersteklas zalmlasagne een lust voor het oog op elk bord.Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Lasagne Zalm maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt de bevroren lasagne (zonder zak) in een 1/1 gastronormschaal eenvoudig dertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 160 tot 170°C. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane pastaspecialiteit is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor restaurants, kantines en cateringbedrijven.Per 30 porties, diepgevroren
Lasagne Zalm wordt in een doos met dertig porties van 300 gram diepgevroren geleverd. Bewaar de zalmlasagne in de diepvries bij maximaal -18˚C. De lasagne is dan tot minstens zes maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik, en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas pastaspecialiteiten van Giacobbe.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 4020714111737 |
---|---|
Brand | Giacobbe |
Product code | 2007816 |
Country of origin | Duitsland |
Datum eerste verzending | 27-01-2023 |
Shelf life
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
Storage instructions | Bei -18°C mindestens haltbar bis: |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 9310 |
---|---|
Depth (mm) | 495 |
Height (mm) | 84 |
Width (mm) | 290 |
Net weight (g) | 9000 |
Ingredients
Wasser, LACHS 14% (Oncorhynchus gorbuscha, gefangen), HARTWEIZENGRIESS, Blattspinat 6,8%, Zwiebeln, KÄSE 3%, SÜSSMOLKENPULVER, BUTTERMILCH, WEIZENMEHL, Rapsöl, modifizierte Stärke, Stärke, Speisesalz, Spinatpulver, Tomatenmarkkonzentrat, Gewürze, Knoblauch. Kann Spuren enthalten von: EI, SOJA. |
Certification
Nutritional values
Energy | 573 kJ (136 kcal) |
---|---|
Fat | 5.4 g |
Saturates | 1.8 g |
Carbohydrate | 15 g |
Sugars | 2.7 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 0.83 g |
Reference | 100 g |
Preparation method
Preparation instruction | Die tiefgefrorene Lasagne in 1/1 GN Blech geben und die Tüte vollständig entfernen. In 100% Heißluft im vorgeheizten Konvektomaten bei 160 - 170 °C für 30-40 min. backen. Anschließend kurz ruhen lassen. |
---|
Sensory features
Colour | helle Lachssauce mit sichtbaren Lachsstücken, grüne Spinatsauce |
---|---|
Fragrance | typisch nach Lachs, leichte Käsenote |
Taste | cremige Lachssauce, abgerundet mit Blattspinat, leichte Käsenote |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Lupine |
---|---|
Allergeenvrij op basis van recept | Mosterd |
Allergeenvrij op basis van recept | Noten |
Allergeenvrij op basis van recept | Schaaldieren |
Allergeenvrij op basis van recept | Selderij |
Allergeenvrij op basis van recept | Sesamzaad |
Allergeenvrij op basis van recept | Weekdieren |
Allergeenvrij op basis van recept | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Allergeenbevattend | Vis |
Allergeenvrij op basis van recept | Aardnoten (pinda's) |
Allergeenbevattend | Gluten |
Mogelijk allergeenbevattend | Eieren |
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
Allergeenbevattend | Melk |