Follow us on Social Media
Product Description
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Tortelloni Tricolore Kaas van Hilcona.
Tortelloni Tricolore Kaas van Hilcona
Hilcona Tortelloni Tricolore Kaas zijn verrukkelijke pastaringetjes van spinazie, wortel, verse eieren en bieslook met een zachte vulling van kaas en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte, driekleurige tortelloni is ideaal te combineren met een tomatenroomsaus of romige champignonsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Tortelloni Tricolore Kaas biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde oranje-groen-beige pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Tricolore Kaas wordt per twee zakken van 2 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Show more
Show less
Tortelloni Tricolore Kaas van Hilcona
Hilcona Tortelloni Tricolore Kaas zijn verrukkelijke pastaringetjes van spinazie, wortel, verse eieren en bieslook met een zachte vulling van kaas en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte, driekleurige tortelloni is ideaal te combineren met een tomatenroomsaus of romige champignonsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Tortelloni Tricolore Kaas biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde oranje-groen-beige pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Tricolore Kaas wordt per twee zakken van 2 kg diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 7610227984200 |
---|---|
Brand | Hilcona |
Product code | 2007790 |
Country of origin | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-01-2023 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Storage instructions | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergens
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk |
Allergeenbevattend | Eieren |
Allergeenbevattend | Gluten |
Ingredients
Dough: durum WHEAT semolina 50%, water, EGGS 3.5%, spinach 3%, carrots 2%, chive, paprika, salt. Filling 25%: CHEESE 42% (CHEESE, MOZZARELLA, GRUYÈRE AOP, GORGONZOLA AOP), RICOTTA (fresh whey CHEESE), WHEAT flour 15%, water, durum wheat semolina 4%, salt, yeast, flavouring (contains MILK product), spices, sugar. The stated percentages refer to the amount of pasta and filling. With free-range eggs. May contain traces of: SOYA. |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2016 |
---|---|
Net weight (g) | 2000 |
Width (mm) | 235 |
Height (mm) | 361 |
Depth (mm) | 88 |
Preparation method
Preparation instruction | Steam oven: put the contents of the bag into a GN container. Add a little fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95°C and steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/ tilting vat: add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3-4 minutes. |
---|
Nutritional values
Energy | 824 kJ (195 kcal) |
---|---|
Fat | 3.9 g |
Saturates | 2.1 g |
Carbohydrate | 30 g |
Sugars | 1.9 g |
Fibre | 1.6 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.88 g |
Reference | 100 g |