Follow us on Social Media
Product Description
Geef je zalm, witvis en andere (gerookte) vissoorten een sensationele Scandinavische saustopping met deze overheerlijke Juncky Gravad Lax Sauce van La Fish.
Juncky Gravad Lax Sauce van La Fish
La Fish Juncky Gravad Lax Sauce is een innovatieve koude saus afgeleid van de Scandinavische traditie met droge kruiden, waarbij van oudsher zalm werd gemarineerd en begraven in de grond. Vandaar ook de naam: gravad (gat in de grond) en lax (zalm). De prachtige geelgroene saus heeft een herkenbare smaak van dille, mosterd en een zoutje. Door het lage zoutgehalte komen de pure smaken van je vis optimaal tot hun recht. Saus Juncky Gravad Lax streelt de smaak- en geurpapillen als nooit tevoren.
Voor zalm, witvis en meer
De La Fish-saus Juncky Gravad Lax is perfect te combineren op zowel koude als warme zalm of witvis, en smaakt ook verrukkelijk op andere (gerookte) vissoorten zoals makreel en forel. Schenk de Juncky Gravad Lax-saus over de vis en smullen maar! Een minimale hoeveelheid geeft al maximale smaak. De saus is ook superlekker bij vis die van de barbecue komt, en als dipsaus bij visgourmet of visfondue. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke La Fish-producten.
In handige emmer
De vloeibare, lobbige saus Juncky Gravad Lax wordt geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel en duidelijk etiket. De emmer is gemakkelijk te stapelen en dus overzichtelijk op te bergen. In gesloten verpakking is de saus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de Juncky Gravad Lax Sauce gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even roeren, zodat alle ingrediënten optimaal in balans zijn.
La Fish: speciaal voor de visbranche
De producten van La Fish zijn speciaal ontwikkeld voor de visbranche, met minder zout en suiker dan het originele assortiment en met zo min mogelijk e-nummers. Zo laten de smaakmakers van La Fish de pure smaken van vis optimaal tot hun recht komen. En: de verrassend originele smaken van La Fish zijn hélemaal van deze tijd. Een ideale productlijn dus voor alle visspecialisten, visrokerijen, visgroothandels, visverwerkingsbedrijven en visrestaurants van nu, die hun afnemers graag gemak, een gezonde keus en innovatieve smaken bieden.
Show more
Show less
Juncky Gravad Lax Sauce van La Fish
La Fish Juncky Gravad Lax Sauce is een innovatieve koude saus afgeleid van de Scandinavische traditie met droge kruiden, waarbij van oudsher zalm werd gemarineerd en begraven in de grond. Vandaar ook de naam: gravad (gat in de grond) en lax (zalm). De prachtige geelgroene saus heeft een herkenbare smaak van dille, mosterd en een zoutje. Door het lage zoutgehalte komen de pure smaken van je vis optimaal tot hun recht. Saus Juncky Gravad Lax streelt de smaak- en geurpapillen als nooit tevoren.Voor zalm, witvis en meer
De La Fish-saus Juncky Gravad Lax is perfect te combineren op zowel koude als warme zalm of witvis, en smaakt ook verrukkelijk op andere (gerookte) vissoorten zoals makreel en forel. Schenk de Juncky Gravad Lax-saus over de vis en smullen maar! Een minimale hoeveelheid geeft al maximale smaak. De saus is ook superlekker bij vis die van de barbecue komt, en als dipsaus bij visgourmet of visfondue. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke La Fish-producten.In handige emmer
De vloeibare, lobbige saus Juncky Gravad Lax wordt geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel en duidelijk etiket. De emmer is gemakkelijk te stapelen en dus overzichtelijk op te bergen. In gesloten verpakking is de saus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de Juncky Gravad Lax Sauce gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even roeren, zodat alle ingrediënten optimaal in balans zijn.La Fish: speciaal voor de visbranche
De producten van La Fish zijn speciaal ontwikkeld voor de visbranche, met minder zout en suiker dan het originele assortiment en met zo min mogelijk e-nummers. Zo laten de smaakmakers van La Fish de pure smaken van vis optimaal tot hun recht komen. En: de verrassend originele smaken van La Fish zijn hélemaal van deze tijd. Een ideale productlijn dus voor alle visspecialisten, visrokerijen, visgroothandels, visverwerkingsbedrijven en visrestaurants van nu, die hun afnemers graag gemak, een gezonde keus en innovatieve smaken bieden.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8711648086135 |
---|---|
Brand | La Fish |
Product code | 1007188 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 06-06-2023 |
Sensory features
Fragrance | producttypisch |
---|---|
Taste | producttypisch |
Colour | geel |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Soja |
---|---|
Allergeenvrij op basis van recept | Vis |
Allergeenvrij op basis van recept | Weekdieren |
Allergeenvrij op basis van recept | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Allergeenbevattend | Mosterd |
Allergeenvrij op basis van recept | Selderij |
Allergeenvrij op basis van recept | Schaaldieren |
Allergeenvrij op basis van recept | Sesamzaad |
Allergeenvrij op basis van recept | Melk |
Allergeenvrij op basis van recept | Lupine |
Allergeenvrij op basis van recept | Gluten |
Allergeenvrij op basis van recept | Eieren |
Allergeenvrij op basis van recept | Aardnoten (pinda's) |
Allergeenvrij op basis van recept | Noten |
Ingredients
water, vegetable oil (canola), sugar, 9.8% herbs and spices (MUSTARD SEED, dill, turmeric), vinegar (natural), salt, preservative (E202), natural herbal flavour (contains legumes) |
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2623 |
---|---|
Net weight (g) | 2500 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 22 dagen |
---|
Nutritional values
Energy | 1541 kJ (372 kcal) |
---|---|
Fat | 31 g |
Saturates | 3.5 g |
Mono-unsaturates | 18.6 g |
Polyunsaturates | 8.4 g |
Carbohydrate | 19.8 g |
Sugars | 17.5 g |
Starch | 0.2 g |
Fibre | 1.2 g |
Protein | 2.7 g |
Salt | 1.3 g |
Reference | 100 g |