View total
Range

My QSTA

Back

Maître Cuisine glace wild

Product code 1000153

€ 20,56 / 1000 g excl. BTW

Available soon *

* I would like a notification when the product is in stock.

Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Glace de Gibier is een geconcentreerde wildbouillon met een kruidige basis van specerijen: laurier, kruidnagel en rozemarijn. Glace de Gibier is een krachtige basis voor de bereiding van wildgerechten zoals wildragout, wildbouillon en soep.
Show more Show less

This might also be of interest

Maitre Cuisine glace eend 1kg stuk
€ 19,86 / 1 kg

148 stocks available

Per 1 kg
Maître Cuisine glace kreeft 1kg
€ 20,19 / 1 kg

134 stocks available

Per 1 kg
Maître Cuisine jus kalf 1kg
€ 13,02 / 1 kg

733 stocks available

Per 1 kg

Product information

GTIN code 8713949805019
Brand Maître Cuisine
Product code 1000153
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 26-03-2024

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 79 dagen
Maximum storage temperature 6 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.

Nutritional values

Energy 323 kJ (76 kcal)
Fat 0.29 g
Saturates 0.17 g
Carbohydrate 11 g
Sugars 4.5 g
Protein 6.9 g
Salt 4 g
Reference 100 g

Ingredients

80% wildbouillon (rund, hert), maltodextrine, glucose, zout, gistextract, zetmeel (rijst, aardappel), gelatine (rund), honing, rode wijn extract, knoflookconcentraat, kruiden- en specerijen extract (marjolein, salie, piment, laurier).

Certification

Society of the Plastics Industry

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Noten, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)

Preparation method

Preparation method Kant-en-klaar

Sizes and weights

Net weight (g) 1000
Diameter (mm) 137
Height (mm) 134
Gross weight (g) 1060