View total
Range

My QSTA

Back

Maître Cuisine jus kalf 1kg

Product code 1000156

€ 13,02 / 1 kg excl. BTW

607 stocks available

Per 1 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.
Show more Show less

This might also be of interest

Maitre Cuisine glaze veal 1kg
€ 18,11 / 1000 g

1777 stocks available

Per 1000 g
Maitre Cuisine glace eend 1kg stuk
€ 19,86 / 1 kg

148 stocks available

Per 1 kg
Maître Cuisine glace kreeft 1kg
€ 20,19 / 1 kg

134 stocks available

Per 1 kg

Product information

GTIN code 8713949101104
Brand Maître Cuisine
Product code 1000156
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 26-03-2024

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 79 dagen
Maximum storage temperature 6 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.

Nutritional values

Energy 144 kJ (34 kcal)
Fat 0.31 g
Saturates 0.16 g
Carbohydrate 5.7 g
Sugars 1.8 g
Protein 2 g
Salt 1.5 g
Reference 100 g

Ingredients

82% kalfsbouillon, RODE WIJN (SULFIET), zetmeel (rijst, aardappel), gistextract, zout, tomatenpuree, gelatine (rund), glucose, maltodextrine, groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm), witte peper.

Certification

Recyclebaar

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)

Preparation method

Preparation method Kant-en-klaar

Sizes and weights

Net weight (g) 1000
Diameter (mm) 137
Height (mm) 134
Gross weight (g) 1060