Follow us on Social Media
Product Description
Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.
Show more
Show less
This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8713949101104 |
---|---|
Brand | Maître Cuisine |
Product code | 1000156 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 26-03-2024 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 79 dagen |
---|---|
Maximum storage temperature | 6 ˚C |
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Storage instructions | Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel. |
Nutritional values
Energy | 144 kJ (34 kcal) |
---|---|
Fat | 0.31 g |
Saturates | 0.16 g |
Carbohydrate | 5.7 g |
Sugars | 1.8 g |
Protein | 2 g |
Salt | 1.5 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
82% kalfsbouillon, RODE WIJN (SULFIET), zetmeel (rijst, aardappel), gistextract, zout, tomatenpuree, gelatine (rund), glucose, maltodextrine, groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm), witte peper. |
Certification
Recyclebaar |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Preparation method
Preparation method | Kant-en-klaar |
---|
Sizes and weights
Net weight (g) | 1000 |
---|---|
Diameter (mm) | 137 |
Height (mm) | 134 |
Gross weight (g) | 1060 |