Follow us on Social Media
Product Description
Maak van elk gerecht in no-time een feestmaal met deze ambachtelijk bereide Champignon-Roomsaus van Neven Food.
Champignon-Roomsaus van Neven Food
Neven Food Champignon-Roomsaus is een verrukkelijke volle, romige saus met maar liefst 22% champignonstukjes van de beste kwaliteit. De rijkgevulde crèmekleurige saus smaakt en ruikt precies zoals je van een sublieme romige champignonsaus verwacht: fluweelzacht, met de diepe, aardse tonen van champignons, perfect in balans gebracht door de lichte, romige smaak van de saus. Met deze luxueuze champignonsaus maak je van elk gerecht in een mum van tijd een culinair feest!
Heerlijk veelzijdig
Champignon-Roomsaus smaakt altijd en overal, maar komt vooral tot zijn recht als warme saus bij pasta, biefstuk, schnitzel, varkenshaas en kip. Ook is het de perfecte toevoeging aan vegetarische schotels. De bereiding is snel en simpel: verwarm de romige champignonsaus al roerend in een pan of verhit die in de combisteamer. Maak er je eigen specialiteit van door fijngehakte knoflook, sjalotjes en kruiden zoals rozemarijn toe te voegen, en wat witte wijn of geraspte Parmezaanse kaas. Varieer volop en laat je inspireren! Een culinaire aanrader: Champignon-Roomsaus als Chique de Frites, met boerenfriet, kastanjechampignons, pecorinokaas en peterselie. Je klanten zijn er dol op.
In kunststof maaltijdbak
Champignon-Roomsaus van Neven Food wordt geleverd in een handige kunststof maaltijdbak. De kilobak is stapelbaar en gemakkelijk in de steamer te verwarmen. In gesloten verpakking is de romige champignonsaus ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar de saus altijd gekoeld bij +2°C tot +7°C en in gesloten verpakking. Verhitten voor gebruik. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en serveer ook de andere heerlijke smaken (stoof)gerechten en sauzen van Neven Food.
Neven Food-stoofgerechten: ambachtelijk bereid
De stoofgerechten van Neven Food zijn op ambachtelijke wijze bereid. Onze Stoofmeesters beheersen de kunst van het stoven tot in de puntjes en laten vlees en saus vol geduld langzaam gaar worden, zodat alle smaken tot hun recht komen. Je proeft de smaak van tijd, bereid volgens authentieke receptuur. De stoofmaaltijden zijn goed gevuld met grote stukken vlees en/of groenten. Ga je voor Vlaams Stoofvlees, Hongaarse Goulash of Hollandse Hachee? Ontdek het assortiment en verrijk je menukaart met onze stoofdelicatessen.
Gebruiksklaar met eigen twist
Alle Neven Food-stoofgerechten zijn gebruiksklaar. Geef ze na het opwarmen eenvoudig je eigen twist door verse ingrediënten toe te voegen. Ideaal voor slagers, traiteurs, restaurants, cafetaria’s, hotels, zorginstellingen, snackbars, lunchrooms, foodtrucks, kantines en cateraars die in een handomdraai een verrukkelijk stoofgerecht willen presenteren dat smaakt als zelfbereid. Gemakkelijk én smakelijk!
Show more
Show less
Champignon-Roomsaus van Neven Food
Neven Food Champignon-Roomsaus is een verrukkelijke volle, romige saus met maar liefst 22% champignonstukjes van de beste kwaliteit. De rijkgevulde crèmekleurige saus smaakt en ruikt precies zoals je van een sublieme romige champignonsaus verwacht: fluweelzacht, met de diepe, aardse tonen van champignons, perfect in balans gebracht door de lichte, romige smaak van de saus. Met deze luxueuze champignonsaus maak je van elk gerecht in een mum van tijd een culinair feest!Heerlijk veelzijdig
Champignon-Roomsaus smaakt altijd en overal, maar komt vooral tot zijn recht als warme saus bij pasta, biefstuk, schnitzel, varkenshaas en kip. Ook is het de perfecte toevoeging aan vegetarische schotels. De bereiding is snel en simpel: verwarm de romige champignonsaus al roerend in een pan of verhit die in de combisteamer. Maak er je eigen specialiteit van door fijngehakte knoflook, sjalotjes en kruiden zoals rozemarijn toe te voegen, en wat witte wijn of geraspte Parmezaanse kaas. Varieer volop en laat je inspireren! Een culinaire aanrader: Champignon-Roomsaus als Chique de Frites, met boerenfriet, kastanjechampignons, pecorinokaas en peterselie. Je klanten zijn er dol op.In kunststof maaltijdbak
Champignon-Roomsaus van Neven Food wordt geleverd in een handige kunststof maaltijdbak. De kilobak is stapelbaar en gemakkelijk in de steamer te verwarmen. In gesloten verpakking is de romige champignonsaus ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar de saus altijd gekoeld bij +2°C tot +7°C en in gesloten verpakking. Verhitten voor gebruik. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en serveer ook de andere heerlijke smaken (stoof)gerechten en sauzen van Neven Food.Neven Food-stoofgerechten: ambachtelijk bereid
De stoofgerechten van Neven Food zijn op ambachtelijke wijze bereid. Onze Stoofmeesters beheersen de kunst van het stoven tot in de puntjes en laten vlees en saus vol geduld langzaam gaar worden, zodat alle smaken tot hun recht komen. Je proeft de smaak van tijd, bereid volgens authentieke receptuur. De stoofmaaltijden zijn goed gevuld met grote stukken vlees en/of groenten. Ga je voor Vlaams Stoofvlees, Hongaarse Goulash of Hollandse Hachee? Ontdek het assortiment en verrijk je menukaart met onze stoofdelicatessen.Gebruiksklaar met eigen twist
Alle Neven Food-stoofgerechten zijn gebruiksklaar. Geef ze na het opwarmen eenvoudig je eigen twist door verse ingrediënten toe te voegen. Ideaal voor slagers, traiteurs, restaurants, cafetaria’s, hotels, zorginstellingen, snackbars, lunchrooms, foodtrucks, kantines en cateraars die in een handomdraai een verrukkelijk stoofgerecht willen presenteren dat smaakt als zelfbereid. Gemakkelijk én smakelijk!This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8711145408102 |
---|---|
Brand | Neven Food |
Product code | 1005041 |
Country of origin | Duitsland |
Datum eerste verzending | 21-06-2022 |
Shelf life
Bewaarconditie | Gekoeld |
---|---|
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Storage instructions | Tenminste houdbaar tot: Zie voorzijde. Gekoeld bewaren bij +2°C tot +7°C. |
Minimum shelf life from delivery | 20 dagen |
Nutritional values
Energy | 373 kJ (90 kcal) |
---|---|
Fat | 7.2 g |
Saturates | 3.2 g |
Carbohydrate | 4.3 g |
Sugars | 1.9 g |
Protein | 1.8 g |
Salt | 1.45 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
Ingrediënten: water, champignons 22%, gehard palmvet, ROOM 4%, gemodificeerd zetmeel, MELKSUIKER, zout, MELKEIWIT, dextrose, kruiden en specerijen (met SELDERIJ), raap- en maïseiwithydrolysaat, zonnebloemolie, glucosestroop, antioxidant: ascorbinezuur, stabilisator: carrageen/xanthaangom, voedingszuur: citroenzuur, smaakversterker: E621, zuurteregelaar: E575, aroma. |
Sensory features
Taste | champignon, romig |
---|---|
Colour | Crème |
Fragrance | champignon |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Schaaldieren, Sesamzaad, Soja, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Vis, Aardnoten (pinda's), Eieren, Gluten, Lupine, Mosterd, Noten |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Selderij |
Preparation method
Preparation instruction | Voorverwarmen: 170°C 25 45 min. Verder verhitten bij 140°C en 100% stoom. |
---|---|
Preparation method | Combi steamer |
Sizes and weights
Net weight (g) | 1000 |
---|---|
Width (mm) | 137 |
Depth (mm) | 68 |
Gross weight (g) | 1030 |
Height (mm) | 187 |