Warung aardappel met kip en kousenband 2kg
Product code 2002253
€ 19,00
/ 2 kg
Available soon *
* I would like a notification when the product is in stock.
Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.
What you can expect:
Fast delivery, every day
No minimum order value requirement
Simple payment via iDeal or credit card
Follow us on Social Media
Product Description
Bereid de heerlijkste Surinaamse roti met deze originele rotivulling van Surinaamse Aardappel met Kip en Kousenband van Warung.
Warung Aardappel met Kip en Kousenband
Aardappel met kip en kousenband is een authentieke Surinaamse rotivulling van malse kip, aardappelblokjes in Surinaamse masala (rotikruiden) en kousenband, op smaak gebracht met rode paprika, ui, tomaat, kruiden en specerijen en een vleugje madamejeanettepeper. Dit heerlijke lichtkruidige gerecht werd door Indiase immigranten meegenomen naar Suriname. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse rotivulling is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de vulling eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Combineer het gerecht vervolgens met rotivellen, een gefrituurd ei en wat Surinaamse sambal. Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.
Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze rotivulling vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.
Show more
Show less
Warung Aardappel met Kip en Kousenband
Aardappel met kip en kousenband is een authentieke Surinaamse rotivulling van malse kip, aardappelblokjes in Surinaamse masala (rotikruiden) en kousenband, op smaak gebracht met rode paprika, ui, tomaat, kruiden en specerijen en een vleugje madamejeanettepeper. Dit heerlijke lichtkruidige gerecht werd door Indiase immigranten meegenomen naar Suriname. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse rotivulling is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de vulling eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Combineer het gerecht vervolgens met rotivellen, een gefrituurd ei en wat Surinaamse sambal. Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze rotivulling vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.Product information
GTIN code | 8718885968361 |
---|---|
Brand | Warung |
Product code | 2002253 |
Country of origin | Nederland |
Shelf life
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
---|---|
Storage instructions | Max 7C. Na openen beperkt houdbaar. |
Minimum shelf life from delivery | 12 dagen |
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Nutritional values
Energy | 405 kJ (97 kcal) |
---|---|
Fat | 4.4 g |
Saturates | 0.68 g |
Carbohydrate | 9.4 g |
Sugars | 1.4 g |
Protein | 4.94 g |
Salt | 0.46 g |
Sodium | 0.07 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
36% aardappelblokjes, 19% kousenband, water, 13% kip, zonnebloemolie, ui, paprika, tomaten, specerijen, knoflookpoeder, TARWEbloem, zout, gemodificeerd tapioca zetmeel, dextrose, zuurteregelaar (E500ii, E500), voedingszuur (E331), gehydrogeneerd palm vet, aardappelzetmeel, madame jeanette, palmvet ongehard, gistextract, groentepoeder (ui), aroma (EI), MOSTERDzaad, gedroogde groente (wortel), kruiden |
Certification
Allergens
Allergeenbevattend | Gluten |
---|---|
Allergeenbevattend | Eieren |
Allergeenbevattend | Mosterd |
Preparation method
Preparation instruction | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Sizes and weights
Net weight (g) | 2000 |
---|---|
Gross weight (g) | 2080 |
Depth (mm) | 325 |
Width (mm) | 260 |
Height (mm) | 50 |