Warung ajam ketjap 2kg
Product code 2002258
€ 24,50
/ 2 kg
Available soon *
* I would like a notification when the product is in stock.
Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.
What you can expect:
Fast delivery, every day
No minimum order value requirement
Simple payment via iDeal or credit card
Follow us on Social Media
Product Description
Verrijk je assortiment koelverse kant-en-klaarmaaltijden met deze traditionele Indische Ajam-Ketjap van Warung.
Warung Ajam-Ketjap
Ajam-ketjap, oftewel kip in zoete ketjapsaus, is een echte klassieker uit de Indonesische keuken met wortels in de Chinese kooktraditie. Ketjap is een van oorsprong zoute Chinese sojasaus waaraan voor de Indonesische en Indische keuken palmsuiker is toegevoegd. Deze zoete variant heet ketjap manis. Ajam-Ketjap wordt gemaakt door stukjes kipfilet lang te laten sudderen in ketjap en Indische kruiden, waardoor de palmsuiker licht karamelliseert en de kip een diepe en zoetige smaak geeft. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische kip-ketjapmaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de ajam-ketjap eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld nasi kuning, nasi goreng of bami goreng, lichtpikante sambal goreng-boontjes en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.
Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze kip-ketjapmaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.
Show more
Show less
Warung Ajam-Ketjap
Ajam-ketjap, oftewel kip in zoete ketjapsaus, is een echte klassieker uit de Indonesische keuken met wortels in de Chinese kooktraditie. Ketjap is een van oorsprong zoute Chinese sojasaus waaraan voor de Indonesische en Indische keuken palmsuiker is toegevoegd. Deze zoete variant heet ketjap manis. Ajam-Ketjap wordt gemaakt door stukjes kipfilet lang te laten sudderen in ketjap en Indische kruiden, waardoor de palmsuiker licht karamelliseert en de kip een diepe en zoetige smaak geeft. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische kip-ketjapmaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de ajam-ketjap eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld nasi kuning, nasi goreng of bami goreng, lichtpikante sambal goreng-boontjes en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze kip-ketjapmaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8718885961515 |
---|---|
Brand | Warung |
Product code | 2002258 |
Country of origin | Nederland |
Shelf life
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
---|---|
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Minimum shelf life from delivery | 12 dagen |
Nutritional values
Energy | 900 kJ (216 kcal) |
---|---|
Fat | 13.5 g |
Saturates | 2.01 g |
Carbohydrate | 6.8 g |
Sugars | 5 g |
Protein | 16.5 g |
Salt | 0.97 g |
Sodium | 0.22 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
51% kip, 14% ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), zonnebloemolie, water, ui, tomaten, suiker, zout, specerijen, knoflookpoeder, azijn, citroenblad, kleurstof (E150c), citroensap |
Certification
Allergens
Allergeenbevattend | Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Preparation method
Preparation instruction | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Sizes and weights
Net weight (g) | 2000 |
---|---|
Gross weight (g) | 2080 |
Depth (mm) | 325 |
Width (mm) | 260 |
Height (mm) | 50 |