Vegetarisch
Warung bami Javaanse stijl 2kg
Product code 2002250
€ 15,00
/ 2 kg
Available soon *
* I would like a notification when the product is in stock.
Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.
What you can expect:
Fast delivery, every day
No minimum order value requirement
Simple payment via iDeal or credit card
Follow us on Social Media
Product Description
Bereid de heerlijkste gerechten met deze rijkgevulde vegetarische Javaanse Bami van Warung.
Warung Javaanse Bami
Javaanse bami is een smakelijke Surinaamse maaltijdcomponent van goedgevulde Javaanse bami zonder vlees. Javaanse bami, oftewel spaghetti, kent zijn oorsprong in Indonesië, vanwaar het naar Suriname werd meegenomen door Javaanse immigranten. De zoetig geurende en smakende Javaanse Bami van Warung bevat onder andere trassi, stukjes ei, ketjap, paprika, prei, verse kruiden en een vleugje madamejeanettepeper. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse maaltijd van Javaanse bami is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de Javaanse bami eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld kip in ketjapsaus en kousenband, gewokte paksoi of gegrilde boulanger (aubergine). Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.
Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze bamimaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.
Show more
Show less
Warung Javaanse Bami
Javaanse bami is een smakelijke Surinaamse maaltijdcomponent van goedgevulde Javaanse bami zonder vlees. Javaanse bami, oftewel spaghetti, kent zijn oorsprong in Indonesië, vanwaar het naar Suriname werd meegenomen door Javaanse immigranten. De zoetig geurende en smakende Javaanse Bami van Warung bevat onder andere trassi, stukjes ei, ketjap, paprika, prei, verse kruiden en een vleugje madamejeanettepeper. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse maaltijd van Javaanse bami is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de Javaanse bami eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld kip in ketjapsaus en kousenband, gewokte paksoi of gegrilde boulanger (aubergine). Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze bamimaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8718885965018 |
---|---|
Brand | Warung |
Product code | 2002250 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 17-10-2022 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 12 dagen |
---|---|
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Nutritional values
Energy | 616 kJ (148 kcal) |
---|---|
Fat | 5.4 g |
Saturates | 0.73 g |
Carbohydrate | 20.5 g |
Sugars | 2.3 g |
Protein | 3.81 g |
Salt | 1.24 g |
Sodium | 0.45 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
water, durumGRIESmeel, EI, paprika, prei, zonnebloemolie, ui, ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), ui, zout, koolzaadolie, specerijen (SELDERIJ, MOSTERD), raapolie, knoflookpoeder, TARWEbloem, dextrose, gedroogde groenten, SOJA, antioxidant (E300 (ascorbinezuur)), verdikkingsmiddel: E415, aardappelzetmeel, suiker, kippenvet, madame jeanette, aroma (EI), GARNALENpoeder, gistextract, palmolie, kruiden |
Certification
Allergens
Allergeenbevattend | Gluten, Sojabonen, Selderij, Mosterd, Eieren |
---|
Preparation method
Preparation instruction | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Sizes and weights
Gross weight (g) | 2080 |
---|---|
Net weight (g) | 2000 |
Width (mm) | 260 |
Height (mm) | 50 |
Depth (mm) | 325 |