Warung nasi goreng met ajam-ketjap en sambal goreng-boontjes
Product code 2002245
€ 4,40
/ 450 g
Available soon *
* I would like a notification when the product is in stock.
Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.
What you can expect:
Fast delivery, every day
No minimum order value requirement
Simple payment via iDeal or credit card
Follow us on Social Media
Product Description
Verrijk je assortiment koelverse kant-en-klaarmaaltijden met deze traditionele Indische Nasi Goreng met Ajam-Ketjap en Sambal Goreng-Boontjes van Warung.
Warung Nasi Goreng met Ajam-Ketjap en Sambal Goreng-Boontjes
Nasi goreng met kip in zoete ketjapsaus en lichtpikante sambal goreng-boontjes is een echte klassieker uit de Indonesische keuken. De gebakken rijst combineert heerlijk met de malse, milde ketjapkip, de lichtpittige sperzieboontjes en het gefrituurde ei. De warme, kruidige smaak en geur van Indische specerijen doen je direct verlangen naar het prachtige Indonesië.
Gemak, smaak en authenticiteit
Deze koelverse Indische maaltijd is een uitkomst voor wie graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit. De hoeveelheid van deze portieverpakking is voldoende voor één persoon. Verkoop er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en de maaltijd is compleet. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.
Thuis invriezen en opwarmen
De kant-en-klaarmaaltijden van Warung zijn een ideale aanvulling op het assortiment wereldse gerechten van versspecialisten. Dit gerecht is hygiënisch verpakt in een gesealde maaltijdbak van stevig, hittebestendig CPET. De bakken mogen in de vriezer, in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt) en zelfs in de oven. Zo kan je klant zijn Indische gerecht thuis gemakkelijk invriezen en opwarmen. Deze maaltijd is in gesloten verpakking vanaf levering ten minste tien dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.
Show more
Show less
Warung Nasi Goreng met Ajam-Ketjap en Sambal Goreng-Boontjes
Nasi goreng met kip in zoete ketjapsaus en lichtpikante sambal goreng-boontjes is een echte klassieker uit de Indonesische keuken. De gebakken rijst combineert heerlijk met de malse, milde ketjapkip, de lichtpittige sperzieboontjes en het gefrituurde ei. De warme, kruidige smaak en geur van Indische specerijen doen je direct verlangen naar het prachtige Indonesië.Gemak, smaak en authenticiteit
Deze koelverse Indische maaltijd is een uitkomst voor wie graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit. De hoeveelheid van deze portieverpakking is voldoende voor één persoon. Verkoop er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en de maaltijd is compleet. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.Thuis invriezen en opwarmen
De kant-en-klaarmaaltijden van Warung zijn een ideale aanvulling op het assortiment wereldse gerechten van versspecialisten. Dit gerecht is hygiënisch verpakt in een gesealde maaltijdbak van stevig, hittebestendig CPET. De bakken mogen in de vriezer, in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt) en zelfs in de oven. Zo kan je klant zijn Indische gerecht thuis gemakkelijk invriezen en opwarmen. Deze maaltijd is in gesloten verpakking vanaf levering ten minste tien dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.This might also be of interest
Warung Indiase rijst, chicken tandoori, mix groenten 6x450g
Halal
€ 34,50
/ 6 stuks
Available soon *
Product information
GTIN code | 8718885965407 |
---|---|
Brand | Warung |
Product code | 2002245 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 04-10-2022 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 12 dagen |
---|---|
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Storage instructions | Max 7C. Na openen beperkt houdbaar. |
Nutritional values
Energy | 595 kJ (145 kcal) |
---|---|
Fat | 7.2 g |
Saturates | 1.77 g |
Carbohydrate | 15.7 g |
Sugars | 4.3 g |
Protein | 4.09 g |
Salt | 1.08 g |
Sodium | 0.37 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
water, 15% sperziebonen, rijst, ui, 7% kip, zonnebloemolie, ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), 4% EI, paprika, prei, MELK, gedroogde kokosnoot, suiker, tomaten, rode peper, zout, palmsuiker, TARWEbloem, ui, specerijen (SELDERIJ, MOSTERD), knoflookpoeder, dextrose, gehydrogeneerd palm vet, gemodificeerd tapioca zetmeel, aardappelzetmeel, raapolie, zuurteregelaar (E500, E260), voedingszuur (E331), TARWEbloem, GARNALENpoeder, gedroogde groenten, palmvet ongehard, kippenvet, gistextract, limoenblad, aroma (EI), groentepoeder (ui), conserveermiddel (E211), palmolie, gedroogde groente (wortel), kruiden |
Certification
Allergens
Allergeenbevattend | Eieren, Melk, Gluten, Sojabonen, Selderij, Mosterd |
---|
Preparation method
Preparation instruction | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Sizes and weights
Gross weight (g) | 480 |
---|---|
Net weight (g) | 450 |
Width (mm) | 178 |
Height (mm) | 50 |
Depth (mm) | 227 |