Vegetarisch
Warung sambal goreng-boontjes 1kg
Product code 2002259
€ 17,00
/ 1.5 kg
Available soon *
* I would like a notification when the product is in stock.
Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.
What you can expect:
Fast delivery, every day
No minimum order value requirement
Simple payment via iDeal or credit card
Follow us on Social Media
Product Description
Verrijk je assortiment koelverse kant-en-klaarmaaltijden met deze traditionele Indische Sambal Goreng-Boontjes van Warung.
Warung Sambal Goreng-Boontjes
Sambal goreng-boontjes, soms onnodig afgekort tot sambalboontjes, is een van de populairste Indische gerechten in Nederland. De sperzieboontjes worden eerst beetgaar gekookt, daarna gebakken in een kruidenmengsel en tot slot nog even doorgekookt in kokosmelk. De Indische kruiden en specerijen geven de boontjes hun lichtpittige smaak. Erg lekker met witte rijst of op zijn Hollands met aardappelen. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische sperzieboontjes zijn een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de sambal goreng-boontjes eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld nasi kuning, nasi goreng of bami goreng, kip in zoete ketjapsaus en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.
Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze groentemaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.
Show more
Show less
Warung Sambal Goreng-Boontjes
Sambal goreng-boontjes, soms onnodig afgekort tot sambalboontjes, is een van de populairste Indische gerechten in Nederland. De sperzieboontjes worden eerst beetgaar gekookt, daarna gebakken in een kruidenmengsel en tot slot nog even doorgekookt in kokosmelk. De Indische kruiden en specerijen geven de boontjes hun lichtpittige smaak. Erg lekker met witte rijst of op zijn Hollands met aardappelen. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische sperzieboontjes zijn een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de sambal goreng-boontjes eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld nasi kuning, nasi goreng of bami goreng, kip in zoete ketjapsaus en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze groentemaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8718885962208 |
---|---|
Brand | Warung |
Product code | 2002259 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 04-10-2022 |
Shelf life
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 12 dagen |
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
Nutritional values
Energy | 327 kJ (79 kcal) |
---|---|
Fat | 4.7 g |
Saturates | 2.42 g |
Carbohydrate | 6.3 g |
Sugars | 4.5 g |
Protein | 2.41 g |
Salt | 1.05 g |
Sodium | 0.41 g |
Reference | 100 g |
Ingredients
71% sperziebonen, MELK, paprika, kokosroom, ui, water, zonnebloemolie, suiker, zout, rode peper, tomaten, specerijen, GARNALENpoeder, knoflookpoeder, conserveermiddel: E211, zuurteregelaar: E260 |
Certification
Allergens
Allergeenbevattend | Melk |
---|
Preparation method
Preparation instruction | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Sizes and weights
Net weight (g) | 1500 |
---|---|
Gross weight (g) | 1530 |
Depth (mm) | 227 |
Height (mm) | 50 |
Width (mm) | 178 |