Volg ons op social media
Productomschrijving
Verwen je gasten met de overheerlijk geurende, ambachtelijk gebakken Desembol Olijf van Bakker Albert, in tien minuten vers op tafel.
Bakker Albert Desembol Olijf
Desembol Olijf van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood op basis van zuurdesem. Het brood is gemaakt van onder andere tarwebloem, tarwemeel en tarwezemelen en bevat geen gist. Naast de basisingrediënten voor een desemproduct is dit brood verrijkt met stukjes olijf, geroosterde sesamzaadjes en rozemarijn. Het resultaat is een robuust, goedgevuld desembrood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. De ambachtelijk gebakken grote desembol heeft een aantrekkelijke en karakteristieke uitstraling.
Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit desembrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.
Diepgevroren geleverd
Desembol Olijf van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per zes broden van elk 400 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.
Toon meer
Toon minder
Bakker Albert Desembol Olijf
Desembol Olijf van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood op basis van zuurdesem. Het brood is gemaakt van onder andere tarwebloem, tarwemeel en tarwezemelen en bevat geen gist. Naast de basisingrediënten voor een desemproduct is dit brood verrijkt met stukjes olijf, geroosterde sesamzaadjes en rozemarijn. Het resultaat is een robuust, goedgevuld desembrood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. De ambachtelijk gebakken grote desembol heeft een aantrekkelijke en karakteristieke uitstraling.Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit desembrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.Diepgevroren geleverd
Desembol Olijf van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per zes broden van elk 400 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.Anderen kochten ook
Per Stuk
Per Stuk
Per Stuk
Productinformatie
EAN Code | 8708929093722 |
---|---|
Merk | Bakker Albert |
Productnummer | 2011092 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 30 dagen |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Tarwe | M |
---|---|
Rogge | M |
Sesamzaad | M |
Ingrediënten
TARWEbloem, water, olijven, SESAMzaad (geroosterd), bakkerszout, kruiden en specerijen (rozemarijn), desem cultuur [van nature aanwezige micro-organismen], TARWEmeel, TARWEzemelen, zout, emulgator (E472e), plantaardige olieën (raapzaad, zonnebloem), meelverbeteraar (ascorbinezuur), enzymen (TARWE), TARWEmoutmeel, stabilisator (E579), zuurteregelaar (melkzuur), verdikkingsmiddel (E412), ROGGE, antiklontermiddel (E535), kaliumjodide |
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 2400 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 2400 |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | 10 minuten op 180°C |
---|---|
Bereidingswijze | Oven of afbakken |
Voedingswaarden
Energie | 839 kJ (200 kcal) |
---|---|
Vetten | 1.93 g |
Verzadigde vetzuren | 0.41 g |
Koolhydraten | 38.17 g |
Suikers | 0.72 g |
Vezels | 1.63 g |
Eiwitten | 6.41 g |
Zout | 1.23 g |
Referentie | 100 g |