Volg ons op social media
Productomschrijving
Verwen je gasten met dit overheerlijk geurende, ambachtelijk gebakken Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert, in tien minuten vers op tafel.
Bakker Albert Brood Oberländer Bruin
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood waarbij het bakkersgist deels is vervangen door zuurdesem. Het is gemaakt van onder andere volkoren tarwemeel, tarwebloem en roggebloem, wat zorgt voor een robuust brood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken bruine Oberländerbrood heeft in de lengte een mooie ‘coupe de lame’ die het brood een authentieke uitstraling geeft. Het karakteristieke brood valt verder op door zijn mooie decoratie van roggebloem op de bovenkant.
Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit tarweroggebrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.
Diepgevroren geleverd
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per drie broden van elk 800 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.
Toon meer
Toon minder
Bakker Albert Brood Oberländer Bruin
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood waarbij het bakkersgist deels is vervangen door zuurdesem. Het is gemaakt van onder andere volkoren tarwemeel, tarwebloem en roggebloem, wat zorgt voor een robuust brood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken bruine Oberländerbrood heeft in de lengte een mooie ‘coupe de lame’ die het brood een authentieke uitstraling geeft. Het karakteristieke brood valt verder op door zijn mooie decoratie van roggebloem op de bovenkant.Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit tarweroggebrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.Diepgevroren geleverd
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per drie broden van elk 800 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.Anderen kochten ook
Per Stuk
Per Stuk
Per Stuk
Productinformatie
EAN Code | 8720892093790 |
---|---|
Merk | Bakker Albert |
Productnummer | 2011099 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 30 dagen |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Tarwe | M |
---|---|
Rogge | M |
Gerst | M |
Ingrediënten
water, volkorenTARWEmeel, TARWEbloem, ROGGEbloem, bakkerszout, gist, TARWEgluten, desem cultuur [van nature aanwezige micro-organismen], broodverbetermiddel [TARWEgluten, veldbonenmeel, plantaardige olie (raapzaad), emulgator (E472e), enzymen (TARWE), meelverbeteraar (E300)], GERSTemoutextract, emulgator (E472e), plantaardige olie (raapzaad), meelverbeteraars (E300, ascorbinezuur), enzymen (TARWE), GERSTemoutmeel, TARWEmout, TARWEmoutmeel, ROGGEmoutmeel, antiklontermiddel (E535), kaliumjodide, stabilisator (E415) |
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 2400 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 2400 |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | 10 minuten op 180°C |
---|---|
Bereidingswijze | Oven of afbakken |
Voedingswaarden
Energie | 885 kJ (204 kcal) |
---|---|
Vetten | 1.12 g |
Verzadigde vetzuren | 0.25 g |
Koolhydraten | 38.51 g |
Suikers | 1.12 g |
Vezels | 4.18 g |
Eiwitten | 7.56 g |
Zout | 1.07 g |
Referentie | 100 g |