Volg ons op social media
Productomschrijving
Verwen je gasten met dit overheerlijk geurende, ambachtelijk gebakken Desemstokbrood Puur Wit van Bakker Albert, in acht minuten vers op tafel.
Bakker Albert Desemstokbrood Puur Wit
Desemstokbrood Puur Wit van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig stokbrood op basis van zuurdesem in de puurste vorm. Het brood is gemaakt van onder andere tarwebloem, roggebloem, tarwemeel en tarwezemelen en bevat geen gist. Met alleen de basisingrediënten voor een desemproduct heeft dit pure brood geen verdere smaaktoevoegingen nodig: de juiste grondstoffen en het juiste maakproces zorgen samen voor een robuust stokbrood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken desembrood heeft overdwars mooie ‘coupe de lames’ die het brood een authentieke uitstraling geven.
Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit desemstokbrood eenvoudig in acht minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.
Diepgevroren geleverd
Desemstokbrood Puur Wit van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per vijf stuks. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.
Toon meer
Toon minder
Bakker Albert Desemstokbrood Puur Wit
Desemstokbrood Puur Wit van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig stokbrood op basis van zuurdesem in de puurste vorm. Het brood is gemaakt van onder andere tarwebloem, roggebloem, tarwemeel en tarwezemelen en bevat geen gist. Met alleen de basisingrediënten voor een desemproduct heeft dit pure brood geen verdere smaaktoevoegingen nodig: de juiste grondstoffen en het juiste maakproces zorgen samen voor een robuust stokbrood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken desembrood heeft overdwars mooie ‘coupe de lames’ die het brood een authentieke uitstraling geven.Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit desemstokbrood eenvoudig in acht minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.Diepgevroren geleverd
Desemstokbrood Puur Wit van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per vijf stuks. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.Anderen kochten ook
Per Stuk
Per Stuk
Per Stuk
Productinformatie
EAN Code | 8720892093752 |
---|---|
Merk | Bakker Albert |
Productnummer | 2011095 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 30 dagen |
Ingrediënten
TARWEbloem, water, ROGGEbloem, bakkerszout, desem cultuur [van nature aanwezige micro-organismen], TARWEmeel, TARWEzemelen, emulgator (E472e), plantaardige olieën (raapzaad, zonnebloem), meelverbeteraar (ascorbinezuur), enzymen (TARWE), TARWEmoutmeel, ROGGEmoutmeel, verdikkingsmiddel (E412), antiklontermiddel (E535), ROGGE, kaliumjodide |
Voedingswaarden
Energie | 934 kJ (223 kcal) |
---|---|
Vetten | 0.92 g |
Verzadigde vetzuren | 0.23 g |
Koolhydraten | 45.09 g |
Suikers | 0.86 g |
Vezels | 1.52 g |
Eiwitten | 7.39 g |
Zout | 1.1 g |
Referentie | 100 g |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Oven of afbakken |
---|---|
Bereidingsinstructie | 8 minuten op 180°C |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Tarwe | M |
---|---|
Rogge | M |