Bekijk totale
Assortiment
Terug
- Diepvries
- Vis / Visvervangers
- Vis
- Frisian Fish Pacifische scholfilet 160-180g MSC 2,5kg
Productomschrijving
Met deze malse Scholfilet Pacifisch van Frisian Fish vang je elke visliefhebber.
Scholfilet Pacifisch van Frisian Fish
Frisian Fish Scholfilet zijn mooie dubbele Pacifische scholfilets, ook wel Rocksole genoemd, zonder zwarte huid: ideaal dus om snel te bakken, te grillen of gepaneerd te frituren. Met zijn subtiele smaak en zachte, stevige vlees is deze ruitvormige platvis van de bodem van de zee een ware traktatie die overal bij past. Goed bereid is het visvlees lekker dik en sappig; perfect om te combineren met krieltjes, patat, pasta, rijst en brood in een oneindige variatie met kruiden, groenten en sauzen.
Visspecialiteiten van topklasse
Gun jij de visliefhebbers in je horecazaak of visspeciaalzaak het neusje van de zalm? Met het ruime topassortiment vriesverse vis en schaal- en schelpdieren van Frisian Fish heb jij goud in handen. Al het lekkers dat zij kweken of uit zee halen is smaakvol, supervers en van de hoogste kwaliteit. Deze veelzijdige scholfilet (Lepidopsetta bilineata) is bovendien voorzien van het MSC-keurmerk voor duurzame visserij. Zo heb jij altijd de perfecte basis in huis voor de lekkerste culinaire vishoogstandjes.
Per 2,5 kilo, los ingevroren
Frisian Fish Scholfilet Pacifisch wordt per 2,5 kilo bruto diepgevroren geleverd in een gemakkelijk te herkennen Frisian Fish-doos, goed voor 14 tot 16 stuks van 160 tot 180 gram. Elke dubbele filet is los ingevroren, zodat je eenvoudig porties op maat kunt maken. In de diepvries tot -18°C bewaard is de vis houdbaar tot de datum op de verpakking. Ontdooi de scholfilets altijd in de koelkast; daarna niet opnieuw invriezen. Voor de beste smaak binnen 24 uur bereiden.
Toon meer
Toon minder
Scholfilet Pacifisch van Frisian Fish
Frisian Fish Scholfilet zijn mooie dubbele Pacifische scholfilets, ook wel Rocksole genoemd, zonder zwarte huid: ideaal dus om snel te bakken, te grillen of gepaneerd te frituren. Met zijn subtiele smaak en zachte, stevige vlees is deze ruitvormige platvis van de bodem van de zee een ware traktatie die overal bij past. Goed bereid is het visvlees lekker dik en sappig; perfect om te combineren met krieltjes, patat, pasta, rijst en brood in een oneindige variatie met kruiden, groenten en sauzen.Visspecialiteiten van topklasse
Gun jij de visliefhebbers in je horecazaak of visspeciaalzaak het neusje van de zalm? Met het ruime topassortiment vriesverse vis en schaal- en schelpdieren van Frisian Fish heb jij goud in handen. Al het lekkers dat zij kweken of uit zee halen is smaakvol, supervers en van de hoogste kwaliteit. Deze veelzijdige scholfilet (Lepidopsetta bilineata) is bovendien voorzien van het MSC-keurmerk voor duurzame visserij. Zo heb jij altijd de perfecte basis in huis voor de lekkerste culinaire vishoogstandjes.Per 2,5 kilo, los ingevroren
Frisian Fish Scholfilet Pacifisch wordt per 2,5 kilo bruto diepgevroren geleverd in een gemakkelijk te herkennen Frisian Fish-doos, goed voor 14 tot 16 stuks van 160 tot 180 gram. Elke dubbele filet is los ingevroren, zodat je eenvoudig porties op maat kunt maken. In de diepvries tot -18°C bewaard is de vis houdbaar tot de datum op de verpakking. Ontdooi de scholfilets altijd in de koelkast; daarna niet opnieuw invriezen. Voor de beste smaak binnen 24 uur bereiden.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 8718724597868 |
---|---|
Merk | Frisian Fish |
Productnummer | 2010333 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 17-07-2023 |
Certificering
Ingrediënten
PAC. Schol (VIS) |
Voedingswaarden
Energie | 293 kJ (70 kcal) |
---|---|
Vetten | 1.95 g |
Verzadigde vetzuren | 0.45 g |
Koolhydraten | 0 g |
Suikers | 0 g |
Eiwitten | 12.4 g |
Zout | 0.1 g |
Referentie | 100 g |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 270 dagen |
---|---|
Maximum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Bewaarconditie | Diepvries |
Allergenen
Allergeenbevattend | Vis |
---|
Frisian Fish Pacifische scholfilet 160-180g MSC 2,5kg
€ 26,75 /Stuk