Volg ons op social media
Productomschrijving
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Tortelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona.
Tortelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortelloni Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke pastaringetjes met een zachte vulling van ricotta en spinazie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte tortelloni is ideaal te combineren met een tomatenroomsaus of een mascarpone-citroensaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Tortelloni Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Ricotta-Spinazie wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Toon meer
Toon minder
Tortelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortelloni Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke pastaringetjes met een zachte vulling van ricotta en spinazie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte tortelloni is ideaal te combineren met een tomatenroomsaus of een mascarpone-citroensaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Tortelloni Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Ricotta-Spinazie wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 7610227984170 |
---|---|
Merk | Hilcona |
Productnummer | 2007788 |
Land van oorsprong | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Bewaarinstructies | At -18°C, bestbefore end: see on front. Do not refreeze after defrosting. |
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 61 dagen |
Minimum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Voedingswaarden
Energie | 760 kJ (180 kcal) |
---|---|
Vetten | 2.3 g |
Verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 31 g |
Suikers | 1.9 g |
Vezels | 1.7 g |
Eiwitten | 7.9 g |
Zout | 0.86 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
Dough: durum WHEAT semolina 48%, water, EGGS, salt. Filling 25%: RICOTTA 34% (fresh whey CHEESE), WHEAT flour 26%, spinach 25%, CHEESE, salt, spices, yeast. The stated percentages refer to the amount of pasta and filling. May contain traces of: soya. |
Certificering
Allergenen
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Eieren, Gluten |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Steam oven: Put the contents of the bag into a GN container. Add a little fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the pasta for 8 minutes. |
---|---|
Bereidingswijze | Combi steamer |
Maten en gewichten
Diepte (mm) | 79 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 2000 |
Breedte (mm) | 240 |
Hoogte (mm) | 385 |
Brutogewicht (g) | 2016 |