Volg ons op social media
Productomschrijving
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Tortelloni Tricolore Kaas van Hilcona.
Tortelloni Tricolore Kaas van Hilcona
Hilcona Tortelloni Tricolore Kaas zijn verrukkelijke pastaringetjes van spinazie, wortel, verse eieren en bieslook met een zachte vulling van kaas en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte, driekleurige tortelloni is ideaal te combineren met een tomatenroomsaus of romige champignonsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Tortelloni Tricolore Kaas biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde oranje-groen-beige pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Tricolore Kaas wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Toon meer
Toon minder
Tortelloni Tricolore Kaas van Hilcona
Hilcona Tortelloni Tricolore Kaas zijn verrukkelijke pastaringetjes van spinazie, wortel, verse eieren en bieslook met een zachte vulling van kaas en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De boterzachte, driekleurige tortelloni is ideaal te combineren met een tomatenroomsaus of romige champignonsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Tortelloni Tricolore Kaas biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde oranje-groen-beige pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per twee zakken, diepgevroren
Tortelloni Tricolore Kaas wordt per twee zakken van 2 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 7610227984200 |
---|---|
Merk | Hilcona |
Productnummer | 2007790 |
Land van oorsprong | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Bewaarinstructies | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergenen
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Eieren, Gluten |
Ingrediënten
Dough: durum WHEAT semolina, water, EGGS, spinach 3%, carrots 2%, chive, paprika, salt. Filling 25%: CHEESE 42% (CHEESE, MOZZARELLA, GRUTÈRE AOP, GORGONZOLA PDO), RICOTTA (fresh whey CHEESE), WHEAT flour, water, durum WHEAT semolina, salt, yeast, flavouring (contains MILK product), spices, sugar. The stated percentages refer to the amount of pasta and filling. May contain traces of: soya. |
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 2016 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 2000 |
Breedte (mm) | 235 |
Hoogte (mm) | 361 |
Diepte (mm) | 88 |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Steam oven: put the contents of the bag into a GN container. Add a little fat/oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95°C and steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/ tilting vat: add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3-4 minutes. |
---|
Voedingswaarden
Energie | 824 kJ (195 kcal) |
---|---|
Vetten | 3.9 g |
Verzadigde vetzuren | 2.1 g |
Koolhydraten | 30 g |
Suikers | 1.9 g |
Vezels | 1.6 g |
Eiwitten | 9.2 g |
Zout | 0.88 g |
Referentie | 100 g |