Bekijk totale
Assortiment

Mijn QSTA

Terug

Kauffers flammenkuchen appelkaneel 10x300g doos

Productnummer 2007763

€ 39,63 / 10 stuks excl. BTW

Binnenkort beschikbaar *

* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.

Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.

Wat je kan verwachten:

Snel geleverd, iedere dag

Geen minimaal bestelbedrag

Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard

Volg ons op social media

Productinformatie

EAN Code 13273310513018
Merk Kauffers
Productnummer 2007763
Herkomst Préparée en France. Room en appels herkomst EU
Land van oorsprong Frankrijk
Datum eerste verzending 27-01-2023

Houdbaarheid

Minimale houdbaarheid vanaf levering 122 dagen
Maximum bewaartemperatuur -6 ˚C
Minimum bewaartemperatuur -18 ˚C
Bewaarinstructies Vriesvak bij -6°C: 3 dagen. Diepvries bij -18°C: zie zijkant van de verpakking. NA HET ONTDOOIEN NIET OPNIEUW INVRIEZEN. Ten minste houdbaar tot eind: (zie zijkant van de verpakking).

Voedingswaarden

Energie 703 kJ (167 kcal)
Vetten 4.5 g
Verzadigde vetzuren 2.3 g
Koolhydraten 28 g
Suikers 12 g
Vezels 0.5 g
Eiwitten 3 g
Zout 0.29 g
Referentie 100 g

Ingrediënten

Appelreepjes 32% (appels, antioxidant: ascorbinezuur, voedingszuur: citroenzuur), water, TARWEMEEL, ROOM 10%, suiker, geconcentreerd appelsap, raapzaadolie, gemodificeerd zetmeel, LACTOSE, volle MELKPOEDER, zout, MELKEIWIT, kaneel 0,1%, natuurlijke aroma's, meelverbeteraar: L-cysteïne, psyllium plantaardige vezels. Kan sporen van mosterd, ei, schaaldier, weekdier, vis, soja, noten, sulfiet, sesam bevatten.

Certificering

TRIMAN

Allergenen

Allergeenvrij Aardnoten (pinda's), Lupine, Selderij
Allergeenbevattend Melk, Gluten
Mogelijk allergeenbevattend Schaaldieren, Eieren, Vis, Sesamzaad, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Sojabonen, Mosterd, Weekdieren, Noten

Bereidingswijze

Bereidingsinstructie De oven gedurende 10 minuten bij 250°C voorverwarmen (bij voorkeur heteluchtoven). De verpakkingsfolie verwijderen, de kaneelsuiker over de tarte flambée strooien en de diepgevroren tarte flambée op een roster in het midden van de oven ca. 10-12 minuten laten bakken. Tijdens het bakken de tarte flambée in het oog houden. De baktijd is afhankelijk van het oventype. De tarte flambée is klaar wanneer de deeg hart begint te worden en er zich een gouden korst vormt. Heet uit de oven opdienen.

Maten en gewichten

Brutogewicht (g) 363
Diepte (mm) 23
Hoogte (mm) 257
Breedte (mm) 262
Nettogewicht (g) 300