Volg ons op social media
Productomschrijving
Geef je gerookte vis een exotische smaak en uitstraling met deze Spicy Garlic Rub van La Fish.
Spicy Garlic Rub van La Fish
Ga je makreel, paling, forel of zalm garen in een (rook)oven of op de barbecue? Met La Fish Spicy Garlic Rub geef je je vis in no-time een fraaie smaakbeleving van lichtpittige knoflook gecombineerd met tonen van dille, kurkuma en rozemarijn. Door het lage zoutgehalte komen de pure smaken van je vis optimaal tot hun recht. Rub Spicy Garlic heeft een exotische smaak en uitstraling en streelt je smaak- en geurpapillen als nooit tevoren.
Voor gerookte vis en meer
De La Fish-rub Spicy Garlic smaakt bij uitstek op warme en koude gerookte vissoorten, en is ook verrukkelijk bij vis die op de barbecue of in de (rook)oven gaat. De rood-beige-groene grove mix is kant-en-klaar, dus zelf kruiden mengen is niet nodig. Strooi de Spicy Garlic-rub gewoon gelijkmatig op beide zijden van de vis en druk of wrijf de kruiden goed in. Een minimale hoeveelheid geeft al maximale smaak. Variatietip: combineer de Spicy Garlic-rub eens met een La Fish-marinade, zoals bij deze curry met gamba’s. Sensationeel lekker!
In handige emmertjes
De rub Spicy Garlic wordt geleverd in handige emmertjes. Die zijn gemakkelijk te stapelen en houden je kruiden lang vers, zodat de geuren en smaken goed bewaard blijven. In gesloten verpakking is de rub na productie 24 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Gebruik steeds een schone lepel voor het uitscheppen en bewaar de dry-rub gekoeld en droog. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke La Fish-producten.
La Fish: speciaal voor de visbranche
De producten van La Fish zijn speciaal ontwikkeld voor de visbranche, met minder zout en suiker dan het originele assortiment en met zo min mogelijk e-nummers. Zo laten de smaakmakers van La Fish de pure smaken van vis optimaal tot hun recht komen. En: de verrassend originele smaken van La Fish zijn hélemaal van deze tijd. Een ideale productlijn dus voor alle visspecialisten, visrokerijen, visgroothandels, visverwerkingsbedrijven en visrestaurants van nu, die hun afnemers graag gemak, een gezonde keus en innovatieve smaken bieden.
Toon meer
Toon minder
Spicy Garlic Rub van La Fish
Ga je makreel, paling, forel of zalm garen in een (rook)oven of op de barbecue? Met La Fish Spicy Garlic Rub geef je je vis in no-time een fraaie smaakbeleving van lichtpittige knoflook gecombineerd met tonen van dille, kurkuma en rozemarijn. Door het lage zoutgehalte komen de pure smaken van je vis optimaal tot hun recht. Rub Spicy Garlic heeft een exotische smaak en uitstraling en streelt je smaak- en geurpapillen als nooit tevoren.Voor gerookte vis en meer
De La Fish-rub Spicy Garlic smaakt bij uitstek op warme en koude gerookte vissoorten, en is ook verrukkelijk bij vis die op de barbecue of in de (rook)oven gaat. De rood-beige-groene grove mix is kant-en-klaar, dus zelf kruiden mengen is niet nodig. Strooi de Spicy Garlic-rub gewoon gelijkmatig op beide zijden van de vis en druk of wrijf de kruiden goed in. Een minimale hoeveelheid geeft al maximale smaak. Variatietip: combineer de Spicy Garlic-rub eens met een La Fish-marinade, zoals bij deze curry met gamba’s. Sensationeel lekker!In handige emmertjes
De rub Spicy Garlic wordt geleverd in handige emmertjes. Die zijn gemakkelijk te stapelen en houden je kruiden lang vers, zodat de geuren en smaken goed bewaard blijven. In gesloten verpakking is de rub na productie 24 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Gebruik steeds een schone lepel voor het uitscheppen en bewaar de dry-rub gekoeld en droog. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke La Fish-producten.La Fish: speciaal voor de visbranche
De producten van La Fish zijn speciaal ontwikkeld voor de visbranche, met minder zout en suiker dan het originele assortiment en met zo min mogelijk e-nummers. Zo laten de smaakmakers van La Fish de pure smaken van vis optimaal tot hun recht komen. En: de verrassend originele smaken van La Fish zijn hélemaal van deze tijd. Een ideale productlijn dus voor alle visspecialisten, visrokerijen, visgroothandels, visverwerkingsbedrijven en visrestaurants van nu, die hun afnemers graag gemak, een gezonde keus en innovatieve smaken bieden.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 8711648085923 |
---|---|
Merk | La Fish |
Productnummer | 1007183 |
Land van oorsprong | Nederland |
Sensorische kenmerken
Kleur | geel |
---|---|
Geur | producttypisch |
Smaak | producttypisch |
Allergenen
Allergeenvrij | Soja |
---|---|
Allergeenvrij | Vis |
Allergeenvrij | Weekdieren |
Allergeenvrij | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Allergeenvrij | Selderij |
Allergeenvrij | Schaaldieren |
Allergeenvrij | Sesamzaad |
Allergeenvrij | Mosterd |
Allergeenvrij | Melk |
Allergeenvrij | Lupine |
Allergeenvrij | Gluten |
Allergeenvrij | Eieren |
Allergeenvrij | Aardnoten (pinda's) |
Allergeenvrij | Noten |
Ingrediënten
30% kruiden en specerijen (zwarte peper, 7% knoflookpoeder, peterselie, dille, kurkuma, rozemarijn, bieslook), 29% knoflookgranulaat, zetmeel (aardappel), suiker, paprikagranulaat, natuurlijk limoen aroma, natuurlijk aroma |
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 1400 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 1523 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 22 dagen |
---|
Voedingswaarden
Energie | 1449 kJ (343 kcal) |
---|---|
Vetten | 3 g |
Verzadigde vetzuren | 0.4 g |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0.3 g |
Meervoudig onverzadigde vetzuren | 0.6 g |
Koolhydraten | 62.6 g |
Suikers | 16.1 g |
Zetmeel | 46.3 g |
Vezels | 10.5 g |
Eiwitten | 11.1 g |
Zout | 0.2 g |
Referentie | 100 g |