



Vleesvervanger
Restopia bologneseragout 4x1kg
Productnummer 2005831
€ 34,60
/ 4 stuks excl. BTW
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Met de 100% plantaardige Bologneseragout van Restopia laat je je gasten snel genieten van een heerlijke ragout met vleesvervanger op culinair niveau.
Plantaardige Bologneseragout
Je gasten in een mum van tijd een heerlijke plantaardige maaltijd op z’n Italiaans voorschotelen doe je met de kant-en-klare, koelverse Bologneseragout van Restopia. De ragout is gemaakt volgens een traditioneel Italiaans recept uit Bologna (Noord-Italië), waarbij het vlees is vervangen door vegan gehakt. Bijzonder aan deze naturel variant is dat de mooie umamismaak wordt bereikt zonder dat er kruiden aan te pas komen. Dit maakt de ragout perfect voor de chef die er zijn eigen signatuur aan wil geven. Een aantrekkelijke keuze voor flexitariërs, vegetariërs en veganisten, die ook echte vleesliefhebbers uitstekend zal smaken.
Ambachtelijk bereid
Deze ambachtelijk bereide 100% vegan ragout bevat hoogwaardig plantaardig gehakt van gmo-vrije soja en is op smaak gemaakt met onder andere groentebouillon, extra vergine olijfolie, tomatenpassata en vegan witte wijn. De Bologneseragout bevat geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of palmolie. Toegevoegde vitamine B12 en ijzer maken van deze heerlijke Italiaanse ragout een prima vleesvervanger.
Gemakkelijk en veelzijdig
De snelle en veelzijdige Bologneseragout van Restopia is klaar voor gebruik. In de oven of in een pannetje (eventueel samen met al dente afgekookte pasta) in enkele minuten opwarmen tot 70 graden Celsius is voldoende. Hij smaakt heerlijk met een verse pasta zoals tagliatelle of pappardelle (zonder ei), in een lasagne met vegan bechamelsaus en als topping op een patatje (de ragout even binden met maizena of – voor een romige variant – met vegan mayonaise). Ook als ragout in een pasteibakje van vegan bladerdeeg (dan even binden met maizena) of zelfs in een cottage pie als vulling met doperwtjes, HP-saus (het vegan alternatief voor Worcestersaus) en aardappelpuree smaakt de ragout geweldig. Zo serveer je je gasten in een handomdraai plantaardige, authentieke Italiaanse topgerechten en andere culinaire hoogstandjes.
Vier kiloverpakkingen
Bologneseragout wordt koelvers geleverd in vier kiloverpakkingen. Probeer ook de andere heerlijke, kant-en-klare ragouts, sauzen en stoverijen van dit merk. Al deze maaltijdcomponenten op basis van vlees- en visalternatieven zijn ontwikkeld vanuit een optimale smaakbeleving. Wie heeft er nog vlees of vis nodig als je Restopia kunt serveren?
Toon meer
Toon minder
Plantaardige Bologneseragout
Je gasten in een mum van tijd een heerlijke plantaardige maaltijd op z’n Italiaans voorschotelen doe je met de kant-en-klare, koelverse Bologneseragout van Restopia. De ragout is gemaakt volgens een traditioneel Italiaans recept uit Bologna (Noord-Italië), waarbij het vlees is vervangen door vegan gehakt. Bijzonder aan deze naturel variant is dat de mooie umamismaak wordt bereikt zonder dat er kruiden aan te pas komen. Dit maakt de ragout perfect voor de chef die er zijn eigen signatuur aan wil geven. Een aantrekkelijke keuze voor flexitariërs, vegetariërs en veganisten, die ook echte vleesliefhebbers uitstekend zal smaken.Ambachtelijk bereid
Deze ambachtelijk bereide 100% vegan ragout bevat hoogwaardig plantaardig gehakt van gmo-vrije soja en is op smaak gemaakt met onder andere groentebouillon, extra vergine olijfolie, tomatenpassata en vegan witte wijn. De Bologneseragout bevat geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of palmolie. Toegevoegde vitamine B12 en ijzer maken van deze heerlijke Italiaanse ragout een prima vleesvervanger.Gemakkelijk en veelzijdig
De snelle en veelzijdige Bologneseragout van Restopia is klaar voor gebruik. In de oven of in een pannetje (eventueel samen met al dente afgekookte pasta) in enkele minuten opwarmen tot 70 graden Celsius is voldoende. Hij smaakt heerlijk met een verse pasta zoals tagliatelle of pappardelle (zonder ei), in een lasagne met vegan bechamelsaus en als topping op een patatje (de ragout even binden met maizena of – voor een romige variant – met vegan mayonaise). Ook als ragout in een pasteibakje van vegan bladerdeeg (dan even binden met maizena) of zelfs in een cottage pie als vulling met doperwtjes, HP-saus (het vegan alternatief voor Worcestersaus) en aardappelpuree smaakt de ragout geweldig. Zo serveer je je gasten in een handomdraai plantaardige, authentieke Italiaanse topgerechten en andere culinaire hoogstandjes.Vier kiloverpakkingen
Bologneseragout wordt koelvers geleverd in vier kiloverpakkingen. Probeer ook de andere heerlijke, kant-en-klare ragouts, sauzen en stoverijen van dit merk. Al deze maaltijdcomponenten op basis van vlees- en visalternatieven zijn ontwikkeld vanuit een optimale smaakbeleving. Wie heeft er nog vlees of vis nodig als je Restopia kunt serveren?Anderen kochten ook
Per 4 stuks
Per 4 stuks
Productinformatie
EAN Code | 88719326738709 |
---|---|
Merk | Restopia |
Productnummer | 2005831 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 180 dagen |
Voedingswaarden
Energie | 361 kJ (86 kcal) |
---|---|
Vetten | 4 g |
Verzadigde vetzuren | 0.6 g |
Koolhydraten | 3.1 g |
Suikers | 1.9 g |
Vezels | 2.1 g |
Eiwitten | 6.3 g |
Zout | 0.8 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
Vegan gehakt 25% (water, plantaardige eiwitten 30% (GMO-vrije SOJA), kaliumlactaat van natuurlijke oorsprong, zout, kleurstof (karamel), aroma, GERSTEMOUTEXTRACT, glucosestroop, plantaardig eiwithydrolysaat SOJA, kruiden en specerijen, mineraal (ijzer), vitamine B12), olijfolie, SELDERIJ, wortel, ui, VEGAN WITTE WIJN, groentebouillon, tomatenpassata, peper, zout. |
Certificering

Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Gerst | M |
---|---|
Selderij | M |
Sojabonen | M |
Gluten | M |
Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) | M |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Magnetron Folie van verpakkign perforeren en in magnetron opwarmen. Verwarmen De inhoud van het bakje in een pannetje doen en lichtjes verwarmen tot ongeveer 70°C. Inhoud niet koken. |
---|
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 1042 |
---|---|
Diepte (mm) | 185 |
Breedte (mm) | 137 |
Type verpakking | Bulk |
Hoogte (mm) | 70 |
Nettogewicht (g) | 1000 |