



Vleesvervanger
Restopia marinararagout 4x1kg
Productnummer 2005833
€ 34,60
/ 4 stuks excl. BTW
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Met de 100% plantaardige Marinararagout van Restopia laat je je gasten snel genieten van een heerlijke ragout met visvervanger op culinair niveau.
Plantaardige Marinararagout
Je gasten in een mum van tijd een heerlijke plantaardige maaltijd op z’n Italiaans voorschotelen doe je met de kant-en-klare, koelverse Marinararagout van Restopia. De ragout is gebaseerd op de in Italiaanse restaurants geserveerde ‘sugo al tonno’, waarbij de tonijn is vervangen door een vegan tonijnvervanger met een goede, zachte beet. Zeewier geeft deze ragout een mild-ziltige smaak, zonder dat hij naar vis ruikt. Ook wie geen vis lust, zal hierdoor van de maritieme ragout genieten. Olijven en kappertjes maken de mediterrane smaken compleet. Een aantrekkelijke keuze voor flexitariërs, vegetariërs en veganisten, die ook echte visliefhebbers uitstekend zal smaken.
Ambachtelijk bereid
Deze ambachtelijk bereide 100% vegan ragout bevat een hoogwaardige plantaardige tonijnvervanger van gmo-vrije erwten en tuinbonen, die ‘clean label’ is en van biologische oorsprong. De ragout is op smaak gemaakt met onder andere groentebouillon, zeewier, extra vergine olijfolie, tomatenpassata, kruiden, specerijen en vegan witte wijn. De Marinararagout bevat geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of palmolie. Deze heerlijke Italiaanse ragout is laag in natrium en daardoor geschikt voor een natriumarm dieet.
Gemakkelijk en veelzijdig
De snelle en veelzijdige Marinararagout van Restopia is klaar voor gebruik. In de oven of in een pannetje (eventueel samen met al dente afgekookte pasta) in enkele minuten opwarmen tot 70 graden Celsius is voldoende. Hij smaakt heerlijk met een verse pasta zoals spaghetti, linguine of tagliolini (zonder ei) en met gekookte arboriorijst (de ragout lichtjes binden met maizena). Ook als vulling voor een vegan bladerdeeghapje (goed binden met maizena) of op een knapperige ciabatta (lichtjes binden met maizena of – voor een romige variant – met vegan mayonaise) smaakt de ragout geweldig. Zo serveer je je gasten in een handomdraai plantaardige, authentieke Italiaanse topgerechten en andere culinaire hoogstandjes.
Vier kiloverpakkingen
Marinararagout wordt koelvers geleverd in vier kiloverpakkingen. Probeer ook de andere heerlijke, kant-en-klare ragouts, sauzen en stoverijen van dit merk. Al deze maaltijdcomponenten op basis van vlees- en visalternatieven zijn ontwikkeld vanuit een optimale smaakbeleving. Wie heeft er nog vlees of vis nodig als je Restopia kunt serveren?
Toon meer
Toon minder
Plantaardige Marinararagout
Je gasten in een mum van tijd een heerlijke plantaardige maaltijd op z’n Italiaans voorschotelen doe je met de kant-en-klare, koelverse Marinararagout van Restopia. De ragout is gebaseerd op de in Italiaanse restaurants geserveerde ‘sugo al tonno’, waarbij de tonijn is vervangen door een vegan tonijnvervanger met een goede, zachte beet. Zeewier geeft deze ragout een mild-ziltige smaak, zonder dat hij naar vis ruikt. Ook wie geen vis lust, zal hierdoor van de maritieme ragout genieten. Olijven en kappertjes maken de mediterrane smaken compleet. Een aantrekkelijke keuze voor flexitariërs, vegetariërs en veganisten, die ook echte visliefhebbers uitstekend zal smaken.Ambachtelijk bereid
Deze ambachtelijk bereide 100% vegan ragout bevat een hoogwaardige plantaardige tonijnvervanger van gmo-vrije erwten en tuinbonen, die ‘clean label’ is en van biologische oorsprong. De ragout is op smaak gemaakt met onder andere groentebouillon, zeewier, extra vergine olijfolie, tomatenpassata, kruiden, specerijen en vegan witte wijn. De Marinararagout bevat geen kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of palmolie. Deze heerlijke Italiaanse ragout is laag in natrium en daardoor geschikt voor een natriumarm dieet.Gemakkelijk en veelzijdig
De snelle en veelzijdige Marinararagout van Restopia is klaar voor gebruik. In de oven of in een pannetje (eventueel samen met al dente afgekookte pasta) in enkele minuten opwarmen tot 70 graden Celsius is voldoende. Hij smaakt heerlijk met een verse pasta zoals spaghetti, linguine of tagliolini (zonder ei) en met gekookte arboriorijst (de ragout lichtjes binden met maizena). Ook als vulling voor een vegan bladerdeeghapje (goed binden met maizena) of op een knapperige ciabatta (lichtjes binden met maizena of – voor een romige variant – met vegan mayonaise) smaakt de ragout geweldig. Zo serveer je je gasten in een handomdraai plantaardige, authentieke Italiaanse topgerechten en andere culinaire hoogstandjes.Vier kiloverpakkingen
Marinararagout wordt koelvers geleverd in vier kiloverpakkingen. Probeer ook de andere heerlijke, kant-en-klare ragouts, sauzen en stoverijen van dit merk. Al deze maaltijdcomponenten op basis van vlees- en visalternatieven zijn ontwikkeld vanuit een optimale smaakbeleving. Wie heeft er nog vlees of vis nodig als je Restopia kunt serveren?Anderen kochten ook
Per 4 stuks
Per 4 stuks
Productinformatie
EAN Code | 88719326738730 |
---|---|
Merk | Restopia |
Productnummer | 2005833 |
Land van oorsprong | Nederland |
Certificering

Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Selderij | M |
---|---|
Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) | M |
Ingrediënten
Plantaardige eiwitstukjes 20%: (concentraat van biologische erwten- en tuinbonenproteïne, water en zout) • GROENTEBOUILLON: (Water, zeewier, zout, aardappel- en erwtenzetmeel, gistextract, groenten (ui, KNOLSELDERIJ, wortelpeterselie, bloemkool), suiker, geconcentreerd groentesap (wortel, SELDERIJ, ui, prei), extra vergine olijfolie van de eerste persing, maltodextrine, aroma's, specerijen (knoflook, peper, kurkuma), laurier, zonnebloemolie) • olijfolie, WITTE WIJN (vegan), tomatenpulp, ui, zeewier, kappertjes, zwarte olijven, knoflookpasta, zwarte peper, zout. |
Maten en gewichten
Type verpakking | Bulk |
---|---|
Brutogewicht (g) | 1020 |
Diepte (mm) | 185 |
Hoogte (mm) | 70 |
Breedte (mm) | 137 |
Nettogewicht (g) | 1000 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 180 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Voedingswaarden
Energie | 348 kJ (83.3 kcal) |
---|---|
Vetten | 6 g |
Verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 4.3 g |
Suikers | 1.9 g |
Vezels | 2.6 g |
Eiwitten | 5.2 g |
Zout | 0.5 g |
Referentie | 100 g |