Warung ajam ketjap 2kg
Productnummer 2002258
€ 24,50
/ 2 kg
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Verrijk je assortiment koelverse kant-en-klaarmaaltijden met deze traditionele Indische Ajam-Ketjap van Warung.
Warung Ajam-Ketjap
Ajam-ketjap, oftewel kip in zoete ketjapsaus, is een echte klassieker uit de Indonesische keuken met wortels in de Chinese kooktraditie. Ketjap is een van oorsprong zoute Chinese sojasaus waaraan voor de Indonesische en Indische keuken palmsuiker is toegevoegd. Deze zoete variant heet ketjap manis. Ajam-Ketjap wordt gemaakt door stukjes kipfilet lang te laten sudderen in ketjap en Indische kruiden, waardoor de palmsuiker licht karamelliseert en de kip een diepe en zoetige smaak geeft. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische kip-ketjapmaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de ajam-ketjap eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld nasi kuning, nasi goreng of bami goreng, lichtpikante sambal goreng-boontjes en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.
Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze kip-ketjapmaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.
Toon meer
Toon minder
Warung Ajam-Ketjap
Ajam-ketjap, oftewel kip in zoete ketjapsaus, is een echte klassieker uit de Indonesische keuken met wortels in de Chinese kooktraditie. Ketjap is een van oorsprong zoute Chinese sojasaus waaraan voor de Indonesische en Indische keuken palmsuiker is toegevoegd. Deze zoete variant heet ketjap manis. Ajam-Ketjap wordt gemaakt door stukjes kipfilet lang te laten sudderen in ketjap en Indische kruiden, waardoor de palmsuiker licht karamelliseert en de kip een diepe en zoetige smaak geeft. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Indische kip-ketjapmaaltijd is een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de ajam-ketjap eenvoudig in een pan, in de combisteamer of in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt). Varieer vervolgens volop door het gerecht te combineren met bijvoorbeeld nasi kuning, nasi goreng of bami goreng, lichtpikante sambal goreng-boontjes en een gefrituurd ei. Geef er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en je gasten kunnen smullen van een complete Indische maaltijd. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.Koelvers in maaltijdbak
De maaltijdcomponent van Warung wordt gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking is deze kip-ketjapmaaltijd vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 8718885961515 |
---|---|
Merk | Warung |
Productnummer | 2002258 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
---|---|
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 12 dagen |
Voedingswaarden
Energie | 900 kJ (216 kcal) |
---|---|
Vetten | 13.5 g |
Verzadigde vetzuren | 2.01 g |
Koolhydraten | 6.8 g |
Suikers | 5 g |
Eiwitten | 16.5 g |
Zout | 0.97 g |
Natrium | 0.22 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
51% kip, 14% ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), zonnebloemolie, water, ui, tomaten, suiker, zout, specerijen, knoflookpoeder, azijn, citroenblad, kleurstof (E150c), citroensap |
Certificering
Allergenen
Allergeenbevattend | Sojabonen, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
---|
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 2000 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 2080 |
Diepte (mm) | 325 |
Breedte (mm) | 260 |
Hoogte (mm) | 50 |