Warung nasi goreng met ajam-ketjap en sambal goreng-boontjes
Productnummer 2002245
€ 4,40
/ 450 g
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Verrijk je assortiment koelverse kant-en-klaarmaaltijden met deze traditionele Indische Nasi Goreng met Ajam-Ketjap en Sambal Goreng-Boontjes van Warung.
Warung Nasi Goreng met Ajam-Ketjap en Sambal Goreng-Boontjes
Nasi goreng met kip in zoete ketjapsaus en lichtpikante sambal goreng-boontjes is een echte klassieker uit de Indonesische keuken. De gebakken rijst combineert heerlijk met de malse, milde ketjapkip, de lichtpittige sperzieboontjes en het gefrituurde ei. De warme, kruidige smaak en geur van Indische specerijen doen je direct verlangen naar het prachtige Indonesië.
Gemak, smaak en authenticiteit
Deze koelverse Indische maaltijd is een uitkomst voor wie graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit. De hoeveelheid van deze portieverpakking is voldoende voor één persoon. Verkoop er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en de maaltijd is compleet. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.
Thuis invriezen en opwarmen
De kant-en-klaarmaaltijden van Warung zijn een ideale aanvulling op het assortiment wereldse gerechten van versspecialisten. Dit gerecht is hygiënisch verpakt in een gesealde maaltijdbak van stevig, hittebestendig CPET. De bakken mogen in de vriezer, in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt) en zelfs in de oven. Zo kan je klant zijn Indische gerecht thuis gemakkelijk invriezen en opwarmen. Deze maaltijd is in gesloten verpakking vanaf levering ten minste tien dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.
Toon meer
Toon minder
Warung Nasi Goreng met Ajam-Ketjap en Sambal Goreng-Boontjes
Nasi goreng met kip in zoete ketjapsaus en lichtpikante sambal goreng-boontjes is een echte klassieker uit de Indonesische keuken. De gebakken rijst combineert heerlijk met de malse, milde ketjapkip, de lichtpittige sperzieboontjes en het gefrituurde ei. De warme, kruidige smaak en geur van Indische specerijen doen je direct verlangen naar het prachtige Indonesië.Gemak, smaak en authenticiteit
Deze koelverse Indische maaltijd is een uitkomst voor wie graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit. De hoeveelheid van deze portieverpakking is voldoende voor één persoon. Verkoop er eventueel atjar (zoetzure groenten) en kroepoek bij en de maaltijd is compleet. Dit gerecht smaakt ook heerlijk als onderdeel van een Indische rijsttafel.Thuis invriezen en opwarmen
De kant-en-klaarmaaltijden van Warung zijn een ideale aanvulling op het assortiment wereldse gerechten van versspecialisten. Dit gerecht is hygiënisch verpakt in een gesealde maaltijdbak van stevig, hittebestendig CPET. De bakken mogen in de vriezer, in de magnetron (één gaatje in de folie prikken, dan zes minuten op 700 watt) en zelfs in de oven. Zo kan je klant zijn Indische gerecht thuis gemakkelijk invriezen en opwarmen. Deze maaltijd is in gesloten verpakking vanaf levering ten minste tien dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Indische keuken
Voor de gerechten uit de Indische keuken werkt Warung samen met de Indische kok Albert Kokosky Deforchaux. Zijn recepten vormen de basis van de Indische maaltijden. De Indische keuken is een mengeling van ingrediënten en kooktechnieken. Hij ontstond in voormalig Nederlands-Indië, waar de Europese keuken zich vermengde met de regionale Indonesische keukens met hun Chinese, Indiase en Arabische invloeden. De Indische Nederlanders namen de recepten op hun beurt mee naar Nederland, waar die zich opnieuw ontwikkelden. Typisch Indische gerechten zijn nasi goreng, gadogado, saté, bakso (Indonesische gehaktballetjes), rendang (een stoofgerecht) en soto ajam, een pittige kippensoep.Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Warung Marokkaanse rijst met kip en groenten 6x450g
Halal
€ 34,50
/ 6 stuks
Binnenkort beschikbaar *
Warung Indiase rijst, chicken tandoori, mix groenten 6x450g
Halal
€ 34,50
/ 6 stuks
Binnenkort beschikbaar *
Productinformatie
EAN Code | 8718885965407 |
---|---|
Merk | Warung |
Productnummer | 2002245 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 04-10-2022 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 12 dagen |
---|---|
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Bewaarinstructies | Max 7C. Na openen beperkt houdbaar. |
Voedingswaarden
Energie | 595 kJ (145 kcal) |
---|---|
Vetten | 7.2 g |
Verzadigde vetzuren | 1.77 g |
Koolhydraten | 15.7 g |
Suikers | 4.3 g |
Eiwitten | 4.09 g |
Zout | 1.08 g |
Natrium | 0.37 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
water, 15% sperziebonen, rijst, ui, 7% kip, zonnebloemolie, ketjap (water, rietsuiker, plantaardig SOJA eiwit, kleurstof: E150, verdikkingsmiddel: E466, conserveermiddel: E202), 4% EI, paprika, prei, MELK, gedroogde kokosnoot, suiker, tomaten, rode peper, zout, palmsuiker, TARWEbloem, ui, specerijen (SELDERIJ, MOSTERD), knoflookpoeder, dextrose, gehydrogeneerd palm vet, gemodificeerd tapioca zetmeel, aardappelzetmeel, raapolie, zuurteregelaar (E500, E260), voedingszuur (E331), TARWEbloem, GARNALENpoeder, gedroogde groenten, palmvet ongehard, kippenvet, gistextract, limoenblad, aroma (EI), groentepoeder (ui), conserveermiddel (E211), palmolie, gedroogde groente (wortel), kruiden |
Certificering
Allergenen
Allergeenbevattend | Eieren, Melk, Gluten, Sojabonen, Selderij, Mosterd |
---|
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 480 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 450 |
Breedte (mm) | 178 |
Hoogte (mm) | 50 |
Diepte (mm) | 227 |