Vegetarisch
Warung rotivellen met dahl 1,44kg
Productnummer 2002254
€ 20,00
/ 12 stuks
Binnenkort beschikbaar *
* Ik wil graag een notificatie als het product weer beschikbaar is.
Helaas is dit product nu niet voorradig. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een notificatie zodra het product er weer is.
Wat je kan verwachten:
Snel geleverd, iedere dag
Geen minimaal bestelbedrag
Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard
Volg ons op social media
Productomschrijving
Bereid de heerlijkste Surinaamse roti met deze originele Surinaamse Rotivellen met Dahl van Warung.
Warung Rotivellen met Dahl
Rotivellen met dahl zijn authentieke rotipannenkoeken gemaakt van Surinaams deeg dat is gevuld met een Indiase dahl van gele spliterwten en kruiden, zoals Surinaamse kerrie masala, kurkuma, knoflookpoeder en chilipoeder. Rotivellen, ook wel rotiplaten genoemd, zijn een heerlijke basis voor een lekkere Surinaamse roti. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.
Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse rotivellen zijn een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de opengevouwen vellen eenvoudig in een koekenpan of in de magnetron. Vul de rotivellen vervolgens met een rotivulling van malse kip, aardappelblokjes in Surinaamse masala (rotikruiden), kousenband, een gefrituurd ei en wat Surinaamse sambal. Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.
Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt met twaalf stuks gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking zijn deze rotivellen vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.
Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.
Toon meer
Toon minder
Warung Rotivellen met Dahl
Rotivellen met dahl zijn authentieke rotipannenkoeken gemaakt van Surinaams deeg dat is gevuld met een Indiase dahl van gele spliterwten en kruiden, zoals Surinaamse kerrie masala, kurkuma, knoflookpoeder en chilipoeder. Rotivellen, ook wel rotiplaten genoemd, zijn een heerlijke basis voor een lekkere Surinaamse roti. Een uitkomst voor de foodprofessional in de horeca en catering die graag gemak combineert met smaak, kwaliteit en authenticiteit.Volop variëren met wereldse gerechten
Deze koelverse Surinaamse rotivellen zijn een ideale aanvulling op je assortiment wereldse gerechten. Verwarm de opengevouwen vellen eenvoudig in een koekenpan of in de magnetron. Vul de rotivellen vervolgens met een rotivulling van malse kip, aardappelblokjes in Surinaamse masala (rotikruiden), kousenband, een gefrituurd ei en wat Surinaamse sambal. Geef er eventueel een frisse groene salade of wat zoetzure komkommer bij en je gasten kunnen smullen van een complete Surinaamse maaltijd.Koelvers in maaltijdbak
De vegetarische maaltijdcomponent van Warung wordt met twaalf stuks gekoeld geleverd in een gesealde maaltijdbak van stevig polypropyleen (PP). De vormvaste bakken zijn magnetronbestendig. In gesloten verpakking zijn deze rotivellen vanaf levering ten minste twaalf dagen houdbaar bij maximaal 7°C.Uit de Surinaamse keuken
Voor de gerechten uit de Surinaamse keuken werkt Warung samen met de in Suriname geboren en getogen chef-kok Faried Ghafoer, alwaar hij het koken leerde van zijn moeder. Zijn recepten vormen de basis van de Surinaamse maaltijden. De inwoners van Suriname zijn afkomstig uit nagenoeg alle werelddelen. Deze vermenging van culturen heeft gezorgd voor een unieke Surinaamse keuken. De Surinaamse keuken combineert nu diverse internationale keukens, waaronder de Hindoestaanse (India), de Afrikaanse, de Javaanse (Indonesië), de Chinese, de Hollandse, de Joodse, de Portugese en de Indiaanse. Bekende Surinaamse gerechten zijn moksalesi, roti, Surinaamse nasi goreng, bami, pom, snesi foroe, moksimeti en losi foroe.Productinformatie
EAN Code | 8718885969559 |
---|---|
Merk | Warung |
Productnummer | 2002254 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 04-10-2022 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 12 dagen |
---|---|
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Bewaarinstructies | Max 7C. Na openen beperkt houdbaar. |
Voedingswaarden
Energie | 1037 kJ (237 kcal) |
---|---|
Vetten | 4.9 g |
Verzadigde vetzuren | 0.6 g |
Koolhydraten | 39.5 g |
Suikers | 0.5 g |
Eiwitten | 7.6 g |
Zout | 0.6 g |
Natrium | 0 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
Rotivel (TARWEbloem, water, 10% gele erwten, Plantaardige olie (zonnebloem), zout, gist, massala kerrie (MOSTERD), kurkuma, suiker, knoflook, chili) |
Certificering
Allergenen
Allergeenbevattend | Mosterd |
---|---|
Allergeenbevattend | Gluten |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Magnetron: Prik één gaatje in de folie en verhit de maaltijd gedurende 6 minuten op 700 Watt. |
---|
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 1520 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 1440 |
Breedte (mm) | 260 |
Hoogte (mm) | 50 |
Diepte (mm) | 325 |