Bakker Albert Oberlander bruin 3x800g
Product code 2011099
€ 9,45
/ Unit
Available soon *
* I would like a notification when the product is in stock.
Unfortunately, this product is not in stock. Enter your e-mailaddress to recieve a notification when it's in stock again.
What you can expect:
Fast delivery, every day
No minimum order value requirement
Simple payment via iDeal or credit card
Follow us on Social Media
Product Description
Verwen je gasten met dit overheerlijk geurende, ambachtelijk gebakken Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert, in tien minuten vers op tafel.
Bakker Albert Brood Oberländer Bruin
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood waarbij het bakkersgist deels is vervangen door zuurdesem. Het is gemaakt van onder andere volkoren tarwemeel, tarwebloem en roggebloem, wat zorgt voor een robuust brood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken bruine Oberländerbrood heeft in de lengte een mooie ‘coupe de lame’ die het brood een authentieke uitstraling geeft. Het karakteristieke brood valt verder op door zijn mooie decoratie van roggebloem op de bovenkant.
Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit tarweroggebrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.
Diepgevroren geleverd
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per drie broden van elk 800 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.
Show more
Show less
Bakker Albert Brood Oberländer Bruin
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood waarbij het bakkersgist deels is vervangen door zuurdesem. Het is gemaakt van onder andere volkoren tarwemeel, tarwebloem en roggebloem, wat zorgt voor een robuust brood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken bruine Oberländerbrood heeft in de lengte een mooie ‘coupe de lame’ die het brood een authentieke uitstraling geeft. Het karakteristieke brood valt verder op door zijn mooie decoratie van roggebloem op de bovenkant.Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit tarweroggebrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.Diepgevroren geleverd
Brood Oberländer Bruin van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per drie broden van elk 800 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 8720892093790 |
---|---|
Brand | Bakker Albert |
Product code | 2011099 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 17-07-2023 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 30 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Ingredients
water, volkorenTARWEmeel, TARWEbloem, ROGGEbloem, bakkerszout, gist, TARWEgluten, desem cultuur [van nature aanwezige micro-organismen], broodverbetermiddel [TARWEgluten, veldbonenmeel, plantaardige olie (raapzaad), emulgator (E472e), enzymen (TARWE), meelverbeteraar (E300)], GERSTemoutextract, emulgator (E472e), plantaardige olie (raapzaad), meelverbeteraars (E300, ascorbinezuur), enzymen (TARWE), GERSTemoutmeel, TARWEmout, TARWEmoutmeel, ROGGEmoutmeel, antiklontermiddel (E535), kaliumjodide, stabilisator (E415) |
Sizes and weights
Net weight (g) | 2400 |
---|---|
Gross weight (g) | 2400 |
Preparation method
Preparation instruction | 10 minuten op 180°C |
---|---|
Preparation method | Oven of afbakken |
Nutritional values
Energy | 885 kJ (204 kcal) |
---|---|
Fat | 1.12 g |
Saturates | 0.25 g |
Carbohydrate | 38.51 g |
Sugars | 1.12 g |
Fibre | 4.18 g |
Protein | 7.56 g |
Salt | 1.07 g |
Reference | 100 g |