View total
Range

My QSTA

Back

Diepvrieszakken LDPE transparant 150+2x45x350mm 50µ 1000st

Product code 2008135

€ 57,25 / Unit excl. BTW

50 stocks available

Per Unit

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

In deze transparante diepvrieszakken van knisperend LDPE zijn je verse producten ook in de vriezer goed beschermd en veilig verpakt.

Diepvrieszakken van dik LDPE

Deze sterke ‘crispy’ diepvrieszakken zijn ideaal voor het verpakken van groente, fruit, vlees, vis, kip, snacks en aardappelproducten die je diepgevroren in de vriezer wilt bewaren. De smaak en versheid van je producten blijven in deze voedselveilige LDPE-zakken langer behouden. Hun dikte van vijftig micron geeft ze een hoge doorprikweerstand, vooral bij koude temperaturen. Hierdoor zijn ook kwetsbare producten in de diepvrieszakken bijzonder goed beschermd. Sluit de gevulde zakken veilig af met een handsealmachine, of gebruik een sluitstrip of elastiekje.

Hoogglanzend en glashelder

De voedselveilige verpakkingsfolie is gemaakt van een hoogglanzende, stijve, knisperende LDPE-folie met een uitstekende presentatiewaarde. Als retailer of versspecialist kun je je diepgevroren producten in deze diepvrieszakken dus gerust in het zicht in je vriesschap leggen. Het glasheldere materiaal zorgt ervoor dat zowel jij als je klant altijd kan zien wat er in de diepvriesfolie verpakt is. Een perfecte diepvriesverpakking voor versspecialisten, horecakeukens, cateraars en andere foodprofessionals.

Per duizend stuks

De diepvrieszakken zijn met een dikte van vijftig micron verkrijgbaar in diverse formaten. Ze worden per duizend stuks in een doos geleverd.
Show more Show less

This might also be of interest

Per Unit
Per Unit

Product information

GTIN code 8719925892455
Brand Oerlemans
Product code 2008135
Country of origin Nederland
Materiaal LDPE
Datum eerste verzending 21-04-2023

Sizes and weights

Dikte (µ) 50