View total
Range

My QSTA

Back
Halal
Vegan

Dutch Spices fiesta provenza 2kg

Product code 1002039

€ 23,37 / 2 kg excl. BTW

129 stocks available

Per 2 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je lamsvlees en andere vleessoorten de smaak en kleur van de Provence met deze overheerlijke Fiesta Provenza Mix van Dutch Spices.

Fiesta Provenza Mix van Dutch Spices

Dutch Spices Fiesta Provenza Mix is een mix van mooie grove tuinkruiden uit de Franse streek Provence, zoals basilicum, rozemarijn, oregano en knoflook, aangevuld met een snufje zout. Deze kruiden worden veel in de Franse keuken gebruikt en vallen op door hun frisse uitstraling en prachtige donkergroene kleur. Een doeltreffende allergeenveilige kruidenmelange die je vleesproducten voorziet van een hartige, warme smaak en de verleidelijke geur van Provençaalse lamsworstjes.

Voor lamsvlees en andere vleessoorten

Deze doeltreffende droge marinademix is de juiste keuze als je gaat voor een Provençaalse smaaktwist en een aantrekkelijke kleur. Gebruik de groene Franse kruiden voor het (droog) marineren van stukken lamsvlees of lamsbout en andere vleessoorten. De adviesdosering is 15 tot 20 gram kruidenmix Fiesta Provenza per kilo vlees. Maak de heerlijkste ambachtelijke creaties, zoals Provençaals spek: wrijf de varkensbuik in met 10 gram Provençaalse kruiden en 15 gram colorozozout, laat dit 24 uur intrekken en braad het spek dan in de oven.

In gekleurde zak

Fiesta Provenza Mix van Dutch Spices wordt als grove mix met gedroogde kruiden geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo kun je de mix gemakkelijk overdoen in een bak of schaal. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Probeer ook de andere allergeenveilige smaakmakers van Dutch Spices.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648047587
Brand Dutch Spices
Product code 1002039
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 19-01-2023

Certification

Vrij van 14-allergenen 100% Vega & Vegan HalalCorrect

Nutritional values

Energy 1194.135 kJ (286.513 kcal)
Fat 13 g
Saturates 1.6 g
Mono-unsaturates 7.3 g
Polyunsaturates 4 g
Carbohydrate 26 g
Sugars 0 g
Fibre 14 g
Protein 8.9 g
Salt 23.3 g
Fatty acids, total trans 0.2 g
Sodium 2.4 g
Reference 100 g

Ingredients

41.3% herbs and spices (basil, rosemary, oregano, garlic powder), starch (potato), salt, hydrolyzed protein (rapeseed), vegetable oil (canola), onion powder

Sensory features

Taste producttypisch
Fragrance producttypisch
Colour bruin/groen

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Melk, Noten, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis

Shelf life

Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sizes and weights

Net weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138
Gross weight (g) 2000