View total
Range

My QSTA

Back

BISTRO SAUS SALSA DI NOCCI SENSATION 1 KG

Product code 1003880

€ 20,75 / 1 kg excl. BTW

168 stocks available

Per 1 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je brood en toast een hartige, exotische smaakboost met deze verrukkelijke, lichtbruine Bistro Salsa-di-Nocisaus van Epos.

Bistro Salsa-di-Nocisaus van Epos

Salsa-di-Nocisaus uit de Bistro-serie is een grove notentapenade van fijngehakte cashewnoten en zonnebloempitten, vermengd met diverse tuinkruiden en Parmezaanse kaas. Een absolute topper in de pesto- en tapenadelijn van Epos! De unieke combinatie van ingrediënten smelt samen in een exotische, hartige smaak en de verleidelijke geur van cashewnoten en kaas. Salsa-di-Nocisaus bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Voor (stok)brood en toast

Bistro Salsa-di-Nocisaus gebruik je als brood- en toastsmeersel. De lichtbruine hartige tapenade is een heerlijke spread op (stok)brood en toast. Van oudsher is deze nocisaus ook een succes als vulling in Gevulde zalmrollade – waar de tapenade ooit voor is samengesteld – en als vulling voor rollades, zoals bij Meesterlijke varkensrollade di Noci. Maar maak gerust ook andere smakelijke culinaire creaties, zoals Balletje di Noci, of Dubbeltje di Noci. De adviesdosering is steeds 200 tot 300 gram Salsa-di-Nocisaus per kilo product.

In kunststof emmertje

De stevige, smeerbare Salsa-di-Nocisaus wordt geleverd in een handzaam kunststof emmertje met stevige deksel. De kleine emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een spatel of lepel leeg te maken. In gesloten verpakking is de noccisaus 3 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de tapenade gekoeld en droog. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-maaltijdsauzen.

Bistro: smaakvolle topsauzen van Epos

De Bistro-sauzen van Epos combineren de lekkerste smaken met de beste kwaliteit. Ze vormen een kleine lijn topsauzen bij Epos in handige 1-kiloverpakking, voornamelijk bedoeld als brood- en toastsmeersel. De sauzen zijn zó ontwikkeld dat er slechts een minimale hoeveelheid van nodig is voor een maximale smaak. Ga je voor aioli-lemon, mango-chutney of salsa-di-noci? Op (stok)brood en toast zijn ze op hun best, en er past altijd een variant bij jouw vleesspecialiteit, kip- of visrecept. Je klanten komen er graag voor terug.

Kwaliteit en gemak

Onze Bistro-sauzen, allemaal op oliebasis, bieden kwaliteit én gemak. De toepassing is eenvoudig: geef ze mee voor op brood, toast of tapas, of vermeng je ingrediënten met de saus naar keuze voor een perfecte huisgemaakte specialiteit. Voor extra gemak en variatie worden de sauzen geleverd in handzame potten van 1 kg. Een ideale keuze voor de specialist die zijn klanten graag overheerlijke spreads en kant-en-klare producten aanbiedt.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648073005
Brand Epos
Product code 1003880
Country of origin Nederland
Serie Bistro

Sizes and weights

Gross weight (g) 1000
Net weight (g) 1000

Ingredients

34.7% CASHEWS, vegetable oil (GEEN NAAM, olive), water, sunflower seeds, 7.2% herbs and spices (basil, chilli), cheese (MILK), vinegar (natural), cane sugar, stabilizer (E339), whey powder (contains MILK), preservative (E202), salt, thickening agent (E415), acid (E260)

Nutritional values

Energy 2348.6 kJ (568.5 kcal)
Fat 53 g
Saturates 9 g
Mono-unsaturates 31 g
Polyunsaturates 11 g
Carbohydrate 9.6 g
Sugars 4.5 g
Fibre 3.8 g
Protein 13 g
Salt 0.36 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.4 g
Reference 100 g

Shelf life

Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 weken houdbaar in gesloten verpakking. gekoeld bewaren (<7°C)
Minimum shelf life from delivery 11 dagen

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Eieren, Aardnoten (pinda's), Gluten, Lupine, Mosterd, Schaaldieren, Selderij
Allergeenbevattend Melk, Noten