View total
Range

My QSTA

Back

COLORA DEKORATIEMIX

Product code 1000745

€ 37,65 / 1.5 kg excl. BTW

125 stocks available

Per 1.5 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je vlees, vis en kip een kleurrijke uitstraling met deze bontgekleurde Decoratiemix Colora van Epos, met mosterdzaadjes.

Decoratiemix Colora van Epos

Epos Decoratiemix Colora is een grove decoratiemix in de frisbonte kleuren wit-rood-groen-bruin. Naast de beste kwaliteit kruiden en specerijen bevat de Colora-kruidenmelange stukjes paprika en ui, en hele mosterdzaadjes. Deze unieke combinatie geeft je vlees, vis en kip een prachtige tekening, een fris-exotische smaak en de fijne geur van gesneden paprika. Decoratiemix Colora is vrij van e-nummers.

Decoratief kruiden

Deze kant-en-klare kruidenmix kun je naar hartenlust overal op gebruiken, bij voorkeur voor het decoratief kruiden van vlees, vis en kip. Bestrooi je product of wrijf het eenvoudig naar kleur of smaak in met Epos-decoratiemix Colora. Alle producten die je met deze vrolijke decoratiemix decoreert, vormen door hun veelkleurige ‘look’ een ware blikvanger in je vitrine.

In kunststof emmer

Decoratiemix Colora van Epos wordt als granulaat met zaadjes en stukjes groente geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de decoratiemixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Kleurrijke decoratiemixen van Epos

De decoratiemixen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en kip smaakvol te kruiden en vooral een kleurrijke uitstraling te geven. Ook op maaltijden en worsten zijn de grove kruidenmengsels een lust voor het oog. Roer de decomixen ook gerust door een salade. Vanwege hun afwijkende structuur geven de gedroogde kruiden je salade een bijzondere dimensie.

Gevarieerd kleur- en smaakaanbod

In ons assortiment Epos-decoratiemixen combineren we de mooiste kleuren en smaken met de beste kwaliteit en een eerlijke prijs. De meeste decoratiemixen bevatten geen e-nummers, gluten en zout, wat ze geschikt maakt voor gebruik op gekruide en ongekruide waren. Onze decoratiemixen zijn daarom onmisbaar voor de slager, poelier, viswinkel en agf-speciaalzaak die zelf een oogstrelende en smakelijke twist aan zijn producten wil geven.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648030695
Brand Epos
Product code 1000745
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 11-07-2023

Sensory features

Taste producttypisch
Colour rood/wit/groen
Fragrance producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Melk, Noten, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis
Allergeenbevattend Mosterd

Ingredients

bell pepper granulate, 30.0% herbs and spices (MUSTARD SEED), onion granules

Sizes and weights

Height (mm) 138
Diameter (mm) 201
Gross weight (g) 1620
Net weight (g) 1500

Shelf life

Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Bewaarconditie Ambient

Nutritional values

Energy 1555.817 kJ (371.126 kcal)
Fat 9.7 g
Saturates 3.3 g
Mono-unsaturates 3.3 g
Polyunsaturates 2.6 g
Carbohydrate 42 g
Sugars 29 g
Fibre 19 g
Protein 20 g
Salt 0.25 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.02 g
Reference 100 g