View total
Range

My QSTA

Back

FIJNE GEKOOKTE WORSTMEL.COPPEN 20 KG

Product code 1004636

€ 217,76 / 20 kg excl. BTW

13 stocks available

Per 20 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Product variants

FIJNE GEKOOKTE WORSTMEL.COPPEN
€ 57,76 / 5 kg

92 stocks available

Per 5 kg

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je gekookte worsten die typisch ouderwetse, zachtromige smaak met de befaamde Gekookteworstmix Coppens van Epos.

Gekookteworstmix Coppens van Epos

Epos Gekookteworstmix Coppens is een complete rookworstmix van de befaamde firma Coppens – een begrip in Zuid-Holland. De unieke samenstelling van 7,7% kruiden en specerijen, waaronder witte peper, koriander, foelie, gemberpoeder, nootmuskaat en kardemom geeft je gekookte worst een ouderwets lekkere, zachtromige smaak: hartig, warm en met de verleidelijke geur van rookworstspecerijen. Door het rundereiwit bindt de worst op natuurlijke wijze en krijgt je gekookte worst een zachtere bite.

Voor gekookte worsten, grill- en barbecueworsten

Deze complete kruidenmelange voor gekookte worsten maakt je rookworsten bijzonder geliefd als broodbeleg en uit het vuistje. Meng voor de heerlijkste gekookte worst de crèmewitte Gekookteworstmix Coppens met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 65 gram per kilo product; verder alleen wat zout en vocht toevoegen. Gebruik de mix ook om palingworst, boterhamworst en de perfecte barbecueworstjes te maken, of in combinatie met Epos Braad-Grillkruiden Delicatesse voor de verrukkelijkste grillworsten.

In gekleurde zak

Gekookteworstmix Coppens van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de rookworstmix 12 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (gekookte)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648078284
Brand Epos
Product code 1004636
Country of origin Nederland

Sensory features

Taste producttypisch
Colour beige
Fragrance producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Aardnoten (pinda's), Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Eieren, Lupine, Melk, Mosterd, Noten
Allergeenbevattend Gluten

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN), beef protein, 7.7% herbs and spices (white pepper, coriander, mace, ginger powder, nutmeg, cardamon), stabilizer (E451, E452, E450), dextrose, yeast extract, flavour enhancer (E621 (glutamaat)), dried glucose syrup, antioxidant (E300), flavouring (contains WHEAT, aroma (bevat glutamaat)), smoke flavour

Sizes and weights

Width (mm) 500
Height (mm) 70
Net weight (g) 20000
Depth (mm) 780
Gross weight (g) 20000

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Nutritional values

Energy 1365.83 kJ (322.098 kcal)
Fat 1.7 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.6 g
Polyunsaturates 0.2 g
Carbohydrate 63 g
Sugars 3.9 g
Fibre 2.2 g
Protein 13 g
Salt 8.3 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.07 g
Reference 100 g