View total
Range

My QSTA

Back

GRILLWORSTMIX SQ 3 KG ***

Product code 1001773

€ 41,55 / 3 kg excl. BTW

191 stocks available

Per 3 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je grillworsten en grillworstjes die typisch ouderwetse, hartig-warme smaak naar beproefd recept met Grillworstmix van Epos. Het keukenzout is al toegevoegd.

Grillworstmix van Epos

Epos Grillworstmix is een neutrale kruidenmix naar een oeroud, beproefd recept. Ideaal voor grillworsten als vleeswaar en grillworstjes voor in de juspan. Door de ouderwets eenvoudige opbouw van kruiden en specerijen, waaronder witte peper, nootmuskaat, koriander, zwarte peper en kruidnagel staat de smaak van vlees voorop. Voor het gemak zijn zout en zetmeel al toegevoegd. Je klanten zijn dol op die vertrouwde, verrukkelijke, hartig-warme smaak en onweerstaanbare geur van gehakt en worst. Grillworstmix is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor grillworst en meer

Deze verrukkelijke kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van grillworsten als vleeswaar en grillworstjes voor in de juspan. Meng voor de perfecte grillworst deze crèmekleurige Grillworstmix met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 60 gram per kilo worstdeeg. De mix bevat het perfecte percentage keukenzout. Je kunt er daarom eenvoudig de heerlijkste barbecue-grillworstjes voor de bakplaat en worstjes met jus mee maken. Extra (colorozo)zout naar smaak toevoegen kan, maar hoeft niet.
Variatietip: gebruik de kruidenmix om de smakelijkste gehaktballetjes te maken. Voeg in dat geval nog wat paneermeel, zout en vocht toe.

In gekleurde zak

Grillworstmix van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de grillworstkruidenmix 12 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (grill)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648038158
Brand Epos
Product code 1001773
Country of origin Nederland

Sensory features

Colour grijs
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Melk, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Mosterd, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad

Ingredients

starch (potato), salt, 14.0% herbs and spices (white pepper, nutmeg, coriander, black pepper, cloves), stabilizer (E451i, E470b), onion powder, natural garlic flavour, yeast extract, chicory powder, flavouring, dextrose, antioxidant (E300), anti-caking agent (E551), vegetable oil (sunflower)

Sizes and weights

Net weight (g) 3000
Gross weight (g) 3000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Nutritional values

Energy 987.325 kJ (233.46 kcal)
Fat 2.2 g
Saturates 1.2 g
Mono-unsaturates 0.5 g
Polyunsaturates 0.2 g
Carbohydrate 48 g
Sugars 5.5 g
Fibre 5.2 g
Protein 3.4 g
Salt 26.9 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 4.3 g
Reference 100 g