View total
Range

My QSTA

Back

GRILLWORST MIX

Product code 1000761

€ 22,77 / 2 kg excl. BTW

77 stocks available

Per 2 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je grillworsten snel en eenvoudig een hartig-warme paprikaboost met de alles-in-een Grillworstmix Compleet van Epos. Het keukenzout is al toegevoegd.

Grillworstmix Compleet van Epos

Epos Grillworstmix Compleet bevat alles om de lekkerste gekruide grillworsten te maken – compleet met keukenzout, specerijen, binding en uipoeder. In het rijke boeket van kruiden en specerijen, met onder meer koriander, nootmuskaat, gemberpoeder, mosterdzaad, kurkuma, kruidnagel, foelie, knoflookpoeder en tijm, speelt paprika de hoofdrol. Je klanten zijn dol op de hartig-warme worsten met deze kruidenmix.

Voor worstjes, grillworst en gehaktballetjes

Deze complete kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van grillworsten als vleeswaar en grillworstjes voor in de juspan, en is ideaal om gehaktballetjes te maken. Handig: doordat de mix zo compleet is, hoef je maar één keer af te wegen in plaats van telkens andere ingrediënten te moeten wegen. Dat betekent minder handelingen en minder kans op vergissingen. Meng voor de heerlijkste grillworst deze lichtoranje Grillworstmix Compleet met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 30 gram per kilo worstdeeg. Extra (colorozo)zout is niet nodig, maar voeg wel 10% vocht toe.
Variatietip: kruid de buitenkant van de grillworsten vóór het grillen met Epos Kipkruiden 5g. Meer dan verrukkelijk!

In kunststof emmer

Grillworstmix Compleet van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix voor grillworst(jes) 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (grill)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648029163
Brand Epos
Product code 1000761
Country of origin Nederland

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour rood/oranje
Taste producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Aardnoten (pinda's), Eieren, Lupine, Melk, Noten, Schaaldieren
Allergeenbevattend Mosterd, Gluten

Ingredients

salt, 21.2% herbs and spices (paprika powder, coriander, white pepper, nutmeg, ginger powder, MUSTARD SEED, turmeric, cloves, mace, garlic powder, thyme), starch (WHEAT, contains GLUTEN), emulsifier (E450iii, E452ii), dextrose, flavour enhancer (E621 (glutamaat)), preservative (E262i), antioxidant (E301), maltodextrin, acid (E331), yeast extract, onion powder, vegetable oil (sunflower), natural onion flavor

Sizes and weights

Height (mm) 138
Gross weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Net weight (g) 2000

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Nutritional values

Energy 720.558 kJ (171.139 kcal)
Fat 3.1 g
Saturates 0.9 g
Mono-unsaturates 1 g
Polyunsaturates 0.8 g
Carbohydrate 29 g
Sugars 4.6 g
Fibre 6.6 g
Protein 4.2 g
Salt 44.4 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 5 g
Reference 100 g