Follow us on Social Media
Product Description
Geef je grillworsten een verrukkelijke Spaanse smaaktwist met de lekker pittige Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos.
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos
Epos Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl is een complete kruidenmix voor Spaans gekruid gehakt en worstdeeg: een lekker pittig gekruid alternatief voor de ‘gewone’ smaak grillworst. Pepperoni verwijst naar de pittige salami die veel op pizza’s wordt gebruikt. De rijke samenstelling van kruiden en specerijen bevat onder meer koriander, zwarte peper, gemberpoeder en sereh. De typisch Spaanse ingrediënten paprikapoeder, knoflook, komijn en cayennepeper en de geur van chorizoworstjes brengen je direct in zuidelijke sferen. Met deze hartig-warme kruidenmix bied je je klanten een grillworstvariant om je vingers bij af te likken.
Voor gehakt en worstdeeg Spaanse stijl
Deze unieke kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gehakt en worstdeeg Spaanse stijl. Meng voor de heerlijkste Spaanse grillworst, Spaanse barbecueworstjes en pittige gehaktballetjes de lichtoranje Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 60 gram per kilo product. Voeg naar smaak extra (colorozo)zout en 10% vocht toe.
Tips: wil je superspicy pittige worstjes maken? Combineer dan de pepperonimix met Epos Marinade Spaanse Topping volgens dit recept: 1 kilo worstdeeg, 60 gram peperonimix, 35 gram Spaanse Topping, 15 gram (colorozo)zout, 100 gram vocht en eventueel stukjes rode en groene paprika. Succes gegarandeerd!
In gekleurde zak in kartonnen omdoos
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak (in een kartonnen doos). Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de pepperonimix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (grill)worstmixen van Epos.
Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.
Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.
Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more
Show less
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos
Epos Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl is een complete kruidenmix voor Spaans gekruid gehakt en worstdeeg: een lekker pittig gekruid alternatief voor de ‘gewone’ smaak grillworst. Pepperoni verwijst naar de pittige salami die veel op pizza’s wordt gebruikt. De rijke samenstelling van kruiden en specerijen bevat onder meer koriander, zwarte peper, gemberpoeder en sereh. De typisch Spaanse ingrediënten paprikapoeder, knoflook, komijn en cayennepeper en de geur van chorizoworstjes brengen je direct in zuidelijke sferen. Met deze hartig-warme kruidenmix bied je je klanten een grillworstvariant om je vingers bij af te likken.Voor gehakt en worstdeeg Spaanse stijl
Deze unieke kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gehakt en worstdeeg Spaanse stijl. Meng voor de heerlijkste Spaanse grillworst, Spaanse barbecueworstjes en pittige gehaktballetjes de lichtoranje Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 60 gram per kilo product. Voeg naar smaak extra (colorozo)zout en 10% vocht toe.Tips: wil je superspicy pittige worstjes maken? Combineer dan de pepperonimix met Epos Marinade Spaanse Topping volgens dit recept: 1 kilo worstdeeg, 60 gram peperonimix, 35 gram Spaanse Topping, 15 gram (colorozo)zout, 100 gram vocht en eventueel stukjes rode en groene paprika. Succes gegarandeerd!
In gekleurde zak in kartonnen omdoos
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak (in een kartonnen doos). Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de pepperonimix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (grill)worstmixen van Epos.Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!Product information
GTIN code | 8711348003623 |
---|---|
Brand | Epos |
Product code | 1000679 |
Country of origin | Nederland |
Sensory features
Colour | licht oranje |
---|---|
Fragrance | producttypisch |
Taste | producttypisch |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Noten, Lupine, Eieren, Aardnoten (pinda's), Mosterd |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Gluten, Sojabonen |
Ingredients
starch (WHEAT, contains GLUTEN), LACTOSE, 11.0% herbs and spices (paprika powder, coriander, cumin, black pepper, ginger powder, cayenne pepper, lemon grass, garlic powder), modified starch (potato), hydrolyzed protein (SOY), emulsifier (E450, E452), salt, acidity regulator (E575), yeast extract |
Sizes and weights
Net weight (g) | 5000 |
---|---|
Gross weight (g) | 5000 |
Depth (mm) | 268 |
Width (mm) | 260 |
Height (mm) | 230 |
Shelf life
Bewaarconditie | Ambient |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 31 dagen |
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
Nutritional values
Energy | 1345.498 kJ (317.51 kcal) |
---|---|
Fat | 1.9 g |
Saturates | 0.2 g |
Mono-unsaturates | 0.7 g |
Polyunsaturates | 0.5 g |
Carbohydrate | 70 g |
Sugars | 14 g |
Fibre | 3.2 g |
Protein | 3.8 g |
Salt | 9 g |
Fatty acids, total trans | 0 g |
Sodium | 1.5 g |
Reference | 100 g |