View total
Range

My QSTA

Back

KOOKWORSTMIX ROWO SQ 20 KG ***

Product code 1001792

€ 426,20 / 20 kg excl. BTW

35 stocks available

Per 20 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Product variants

KOOKWORSTMIX ROWO 5 KG ***
€ 116,35 / 5 kg

50 stocks available

Per 5 kg

Follow us on Social Media

Product Description

Maak snel en eenvoudig de smaakvolste gekookte worsten en geef ze je eigen twist met Kookworstmix Rowo van Epos – zonder zetmeel.

Kookworstmix Rowo van Epos

Epos Kookworstmix Rowo (afkorting van rookworst) is een heerlijke kookworstmix zonder tarwezetmeel. Je kunt qua hoeveelheid tarwezetmeel dus je eigen recept voeren en daarmee de mate van binding. De unieke samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder witte en zwarte peper, koriander, gemberpoeder, foelie, nootmuskaat, kardemom en mosterdzaad, geeft je rookworst een ouderwets lekkere, hartig-warme smaak en onweerstaanbaar kruidige geur.

Voor gekookte worstsoorten

Deze complete kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gekookte worstsoorten. Je klanten smullen er steeds opnieuw van als broodbeleg en uit het vuistje. Meng voor de perfecte gekookte worst de lichtbruine Kookworstmix Rowo met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 40 gram per kilo product; verder 40 gram zetmeel en wat vocht toevoegen, en (colorozo)zout naar smaak. De rookworstmix is ook ideaal om gebraden gehakt mee te maken.

In gekleurde zak

Kookworstmix Rowo van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de rookworstmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (kook)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648038998
Brand Epos
Product code 1001792
Country of origin Nederland

Sensory features

Colour licht bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Noten, Schaaldieren, Lupine, Eieren, Aardnoten (pinda's), Melk
Allergeenbevattend Gluten, Mosterd

Ingredients

dextrose, 19.7% herbs and spices (white pepper, coriander, ginger powder, black pepper, mace, nutmeg, cardamon, MUSTARD SEED), emulsifier (E451i), starch (WHEAT, contains GLUTEN), flavouring, dried glucose syrup, pork protein, antioxidant (E301), yeast extract

Sizes and weights

Net weight (g) 20000
Gross weight (g) 20000
Depth (mm) 750
Width (mm) 500
Height (mm) 50

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Nutritional values

Energy 1146.448 kJ (271.096 kcal)
Fat 2.7 g
Saturates 0.9 g
Mono-unsaturates 1.1 g
Polyunsaturates 0.4 g
Carbohydrate 51 g
Sugars 26 g
Fibre 5.1 g
Protein 8.6 g
Salt 17.8 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 7.1 g
Reference 100 g