Follow us on Social Media
Product Description
Geef je barbecueworsten snel en eenvoudig een hartig-kruidige smaakboost met de verrukkelijke Worstmix Barbecue 66g van Epos.
Worstmix Barbecue 66g van Epos
Epos Worstmix Barbecue 66g bevat alles om de lekkerste gekruide barbecueworsten te maken. Aan het rijke boeket van kruiden en specerijen, met onder meer paprikapoeder, cayennepeper, selderij, knoflookpoeder, komijn, oregano en laurier, is al tarwezetmeel toegevoegd. De kruidenmix voor worst bevat verder de groentesmaken ui, wortel, pastinaak en prei. Je klanten zijn dol op de hartig-kruidige barbecueworsten met deze worstmix.
Voor barbecueworstjes en meer
Deze complete kruidenmelange van topkwaliteit is geschikt voor het maken van de heerlijkste Bourgondische barbecueworstjes, braadworsten, grillworsten en chipolataworstjes. Meng voor het smakelijkste resultaat deze lichtbruine Worstmix Barbecue 66g met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 66 gram per kilo worstdeeg. Voeg wat vocht toe en eventueel (colorozo)zout naar smaak. Laat de worsten 40 tot 50 minuten garen/wellen in heet water of bouillon (80°C).
In kunststof emmer
Worstmix Barbecue 66g van Epos wordt als poeder met groentegranulaat geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is dit product 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmix voor barbecueworst altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de vele andere heerlijke barbecue- en braadworstmixen van Epos.
Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.
Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.
Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Show more
Show less
Worstmix Barbecue 66g van Epos
Epos Worstmix Barbecue 66g bevat alles om de lekkerste gekruide barbecueworsten te maken. Aan het rijke boeket van kruiden en specerijen, met onder meer paprikapoeder, cayennepeper, selderij, knoflookpoeder, komijn, oregano en laurier, is al tarwezetmeel toegevoegd. De kruidenmix voor worst bevat verder de groentesmaken ui, wortel, pastinaak en prei. Je klanten zijn dol op de hartig-kruidige barbecueworsten met deze worstmix.Voor barbecueworstjes en meer
Deze complete kruidenmelange van topkwaliteit is geschikt voor het maken van de heerlijkste Bourgondische barbecueworstjes, braadworsten, grillworsten en chipolataworstjes. Meng voor het smakelijkste resultaat deze lichtbruine Worstmix Barbecue 66g met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 66 gram per kilo worstdeeg. Voeg wat vocht toe en eventueel (colorozo)zout naar smaak. Laat de worsten 40 tot 50 minuten garen/wellen in heet water of bouillon (80°C).In kunststof emmer
Worstmix Barbecue 66g van Epos wordt als poeder met groentegranulaat geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is dit product 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmix voor barbecueworst altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de vele andere heerlijke barbecue- en braadworstmixen van Epos.Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!Product information
GTIN code | 8711348000271 |
---|---|
Brand | Epos |
Product code | 1000362 |
Country of origin | Nederland |
Sensory features
Colour | lichtbruin |
---|---|
Fragrance | producttypisch |
Taste | producttypisch |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Noten, Schaaldieren, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Lupine, Eieren, Aardnoten (pinda's), Melk |
---|---|
Allergeenbevattend | Gluten, Sojabonen, Selderij |
Ingredients
starch (WHEAT, contains GLUTEN), 19.4% herbs and spices (paprika powder, black pepper, white pepper, cayenne pepper, CELERY, garlic powder, cumin, oregano, bay leaves), hydrolyzed protein (SOY), emulsifier (E450, E452), dextrose, baked onion, salt, carrotgranulate, parsnip granulate, flavour enhancer (E621 (glutamaat)), acidity regulator (E575), leek granules, vegetable oil (palm), onion granules, flour (WHEAT, contains GLUTEN), white cabbage granulate |
Sizes and weights
Net weight (g) | 5000 |
---|---|
Gross weight (g) | 5000 |
Depth (mm) | 268 |
Width (mm) | 260 |
Height (mm) | 230 |
Shelf life
Bewaarconditie | Ambient |
---|---|
Minimum storage temperature | 2 ˚C |
Storage instructions | 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren |
Minimum shelf life from delivery | 31 dagen |
Maximum storage temperature | 7 ˚C |
Nutritional values
Energy | 1352.493 kJ (320.27 kcal) |
---|---|
Fat | 4 g |
Saturates | 1 g |
Mono-unsaturates | 1.1 g |
Polyunsaturates | 1.4 g |
Carbohydrate | 62 g |
Sugars | 6.6 g |
Fibre | 7.3 g |
Protein | 5.5 g |
Salt | 8.1 g |
Fatty acids, total trans | 0 g |
Sodium | 1.2 g |
Reference | 100 g |