Follow us on Social Media
Product Description
Serveer je gasten in no-time deze eersteklas Aardappelschotel Spinazie van Giacobbe: tong- en oogstrelend!
Aardappelschotel Spinazie van Giacobbe
Giacobbe Aardappelschotel Spinazie is een verrukkelijk gerecht naar oud familierecept, met onder meer verse gekookte aardappelen, fijne bladspinazie, ui en knoflook, rijkelijk bestrooid met kaas. De glutenvrije schotel met hartige spinaziesaus en aardappelen is zacht als zijde en zit vol smaak. Kan het hemelser? Jazeker, want de gratin van kaas uit Bella Italia geeft precies de juiste bite. En… met zijn prachtige groen-gele patroon is deze eersteklas aardappelspinazieschotel een lust voor het oog op elk bord.
Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Aardappelschotel Spinazie maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt de bevroren aardappelspinazieschotel (zonder zak) in een 1/2 gastronormschaal eenvoudig vijfendertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 170 tot 180°C. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane aardappelspecialiteit is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor grootkeukens in de zorg, restaurants, kantines en cateringbedrijven.
Per 4 lagen van 2,5 kilo, diepgevroren
Aardappelschotel Spinazie wordt in een doos met vier lagen van 2,5 kilo diepgevroren geleverd. Door de stevige textuur kun je er eenvoudig porties op maat van snijden. Bewaar de aardappelspinazieschotel in de diepvries bij maximaal -18˚C. De schotel is dan tot minstens twee maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas specialiteiten van Giacobbe.
Show more
Show less
Aardappelschotel Spinazie van Giacobbe
Giacobbe Aardappelschotel Spinazie is een verrukkelijk gerecht naar oud familierecept, met onder meer verse gekookte aardappelen, fijne bladspinazie, ui en knoflook, rijkelijk bestrooid met kaas. De glutenvrije schotel met hartige spinaziesaus en aardappelen is zacht als zijde en zit vol smaak. Kan het hemelser? Jazeker, want de gratin van kaas uit Bella Italia geeft precies de juiste bite. En… met zijn prachtige groen-gele patroon is deze eersteklas aardappelspinazieschotel een lust voor het oog op elk bord.Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Aardappelschotel Spinazie maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt de bevroren aardappelspinazieschotel (zonder zak) in een 1/2 gastronormschaal eenvoudig vijfendertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 170 tot 180°C. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane aardappelspecialiteit is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor grootkeukens in de zorg, restaurants, kantines en cateringbedrijven.Per 4 lagen van 2,5 kilo, diepgevroren
Aardappelschotel Spinazie wordt in een doos met vier lagen van 2,5 kilo diepgevroren geleverd. Door de stevige textuur kun je er eenvoudig porties op maat van snijden. Bewaar de aardappelspinazieschotel in de diepvries bij maximaal -18˚C. De schotel is dan tot minstens twee maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas specialiteiten van Giacobbe.Product information
GTIN code | 4020714232128 |
---|---|
Brand | Giacobbe |
Product code | 2007813 |
Country of origin | Duitsland |
Datum eerste verzending | 27-01-2023 |
Shelf life
Storage instructions | Bei -18°C mindestens haltbar bis: |
---|---|
Minimum shelf life from delivery | 61 dagen |
Maximum storage temperature | -18 ˚C |
Minimum storage temperature | -18 ˚C |
Bewaarconditie | Diepvries |
Sizes and weights
Width (mm) | 290 |
---|---|
Height (mm) | 84 |
Net weight (g) | 10000 |
Gross weight (g) | 11000 |
Depth (mm) | 495 |
Ingredients
Kartoffeln gegart 57%, Blattspinat 25%, Zwiebeln, KÄSE 4,5%, Wasser, SAHNE (30% Milchfett), Rapsöl, Speizesalz, Knoblauch, modifizierte Stärke, Stärke, Gewürze, Zucker. Kann Spuren enthalten von: EI, SOJA. |
Certification
Nutritional values
Energy | 361 kJ (86 kcal) |
---|---|
Fat | 3.6 g |
Saturates | 1.4 g |
Carbohydrate | 9.3 g |
Sugars | 0.7 g |
Protein | 3 g |
Salt | 1 g |
Reference | 100 g |
Preparation method
Preparation instruction | Den Auflauf in eine 1/2 GN Schale geben. Tiefgekühlt im vorgeheizten Back-/Umluftofen ca. 35-40 min bei 170-180 °C backen. Anschliessend kurz ruhen lassen. |
---|
Sensory features
Colour | gelbliche Kartoffeln mit grünem Spinat |
---|---|
Taste | würzig aromatisch nach Spinat und Kartoffeln |
Fragrance | leicht nach Käse mit würzigem Spinat |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Lupine, Gluten, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk |
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen, Eieren |