Follow us on Social Media
Product Description
Serveer je gasten in no-time een tong- en oogstrelende mediterrane pastaspecialiteit met de eersteklas Lasagne Ricotta-Spinazie van Giacobbe.
Lasagne Ricotta-Spinazie van Giacobbe
Giacobbe Lasagne Ricotta-Spinazie is een verrukkelijke vegetarische lasagne naar oud familierecept, met een delicate, aromatische, romige ricotta- en bladspinaziesaus, bestrooid met pittige kaas. De romige lasagne is zacht als zijde, zit vol smaak en heeft precies de juiste bite. Kan het hemelser? Jazeker, want de saus bevat uitsluitend traditioneel zongerijpte tomaten en typische kruiden van Bella Italia. Dat proef je! En… met zijn prachtige groen-witte laagjes is deze eersteklas ricotta-spinazielasagne een lust voor het oog op elk bord.
Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Lasagne Ricotta-Spinazie maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt de bevroren lasagne (zonder zak) in een 1/1 gastronormschaal eenvoudig dertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 160 tot 170°C. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane pastaspecialiteit is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor grootkeukens in de zorg, restaurants, kantines en cateringbedrijven.
Per 30 porties, diepgevroren
Lasagne Ricotta-Spinazie wordt in een doos met dertig porties van 300 gram diepgevroren geleverd. Bewaar de ricotta-spinazielasagne in de diepvries bij maximaal -18˚C. De lasagne is dan tot minstens zes maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik, en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas pastaspecialiteiten van Giacobbe.
Show more
Show less
Lasagne Ricotta-Spinazie van Giacobbe
Giacobbe Lasagne Ricotta-Spinazie is een verrukkelijke vegetarische lasagne naar oud familierecept, met een delicate, aromatische, romige ricotta- en bladspinaziesaus, bestrooid met pittige kaas. De romige lasagne is zacht als zijde, zit vol smaak en heeft precies de juiste bite. Kan het hemelser? Jazeker, want de saus bevat uitsluitend traditioneel zongerijpte tomaten en typische kruiden van Bella Italia. Dat proef je! En… met zijn prachtige groen-witte laagjes is deze eersteklas ricotta-spinazielasagne een lust voor het oog op elk bord.Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Lasagne Ricotta-Spinazie maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt de bevroren lasagne (zonder zak) in een 1/1 gastronormschaal eenvoudig dertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 160 tot 170°C. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane pastaspecialiteit is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor grootkeukens in de zorg, restaurants, kantines en cateringbedrijven.Per 30 porties, diepgevroren
Lasagne Ricotta-Spinazie wordt in een doos met dertig porties van 300 gram diepgevroren geleverd. Bewaar de ricotta-spinazielasagne in de diepvries bij maximaal -18˚C. De lasagne is dan tot minstens zes maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik, en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas pastaspecialiteiten van Giacobbe.This might also be of interest
Product information
GTIN code | 4020714111911 |
---|---|
Brand | Giacobbe |
Product code | 2007820 |
Country of origin | Duitsland |
Datum eerste verzending | 23-04-2024 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 122 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Storage instructions | Bei -18°C mindestens haltbar bis: |
Sizes and weights
Net weight (g) | 9000 |
---|---|
Gross weight (g) | 9280 |
Depth (mm) | 505 |
Width (mm) | 304 |
Height (mm) | 90 |
Ingredients
Wasser, Blattspinat 16,5%, HARTWEIZENGRIESS, Ricotta 5% (MOLKENEIWEISSKÄSE), SÜSSMOLKENPULVER, WEIZENMEHL, Rapsöl, KÄSE 3,5%, Zwiebeln, Speisesalz, Stärke, SAURE SAHNE (10% Milchfett), SAHNE (30,% Milchfett), modifizierte Stärke, Gewürze, Spinatpulver. Kann Spuren enthalten von: EI, SOJA. |
Certification
Nutritional values
Energy | 625 kJ (152 kcal) |
---|---|
Fat | 6.5 g |
Saturates | 1.7 g |
Carbohydrate | 18 g |
Sugars | 3.8 g |
Protein | 4.9 g |
Salt | 1.2 g |
Reference | 100 g |
Preparation method
Preparation instruction | Die tiefgefrorene Lasagne in 1/1 GN Blech geben und die Tüte vollständig entfernen. In 100% Heißluft im vorgeheizten Konvektomaten bei 160-170 °C für 30-40 min backen. Anschließend kurz ruhen lassen. |
---|
Sensory features
Taste | cremige Ricottasauce, typisch nach Spinat, leichte Käsenote |
---|---|
Fragrance | sahnige Ricotta- und Spinatnote, leichte Käsenote |
Colour | grüne Blattspinatsauce, weiße Ricottasauce |
Allergens
Allergeenvrij op basis van recept | Mosterd, Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Lupine, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Gluten |
Mogelijk allergeenbevattend | Eieren, Sojabonen |