View total
Range

My QSTA

Back

Kauffer’s flammkuchen spek-ui 10x2st

Product code 2007764

€ 52,38 / 10 stuks excl. BTW

104 stocks available

Per 10 stuks

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Proef de smaak van de Elzas met de rijkbelegde Flammkuchen Ham-Ui van Kauffer’s.

Flammkuchen Ham-Ui van Kauffer’s

Kauffer’s Flammkuchen Ham-Ui is een gastronomische specialiteit naar eeuwenoud Elzasser recept, die bekend staat om zijn superkrokante dunne bodem. Kauffer’s kneedt het deeg al dertig jaar met de hand, gemaakt van meel uit de plaatselijke molen, water en gist. Met zijn rijke beleg van gerookte ham en ui is deze flammkuchen net zo heerlijk als hij eruit ziet. De ‘tarte flambée’ geeft je maaltijden een origineel en gastronomisch tintje en is zalig als aperitief, voorgerecht én hoofdgerecht, en extra lekker bij een heerlijke sla.

Lekker uit het vuistje

Wat pizza is voor Italianen, is tarte flambée voor Elzassers: culinair erfgoed en symbool voor gezellig samenzijn. De lekkernij werd ooit uitgevonden door Elzasser bakkers. Om de temperatuur van hun oven te controleren, legden zij er dunne lapjes brooddeeg in, belegd met heerlijkheden van de boerderij. Inmiddels is de flammkuchen een symbool van gezelligheid en gastronomisch vakmanschap. Traditioneel wordt flammkuchen voorgesneden op een houten plank geserveerd en door de gasten uit het vuistje gegeten. Welkom in de Elzas!

Per tien dozen, diepgevroren

Flammkuchen Ham-Ui van Kauffer’s wordt per tien dozen van twee stuks diepgevroren geleverd. Ongeopend zijn ze houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar de flammkuchen in de diepvriezer bij -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. De bereiding is snel en eenvoudig: direct uit de vriezer acht tot twaalf minuten in een voorverwarmde (hetelucht)oven bij 250°C graden bakken, en klaar.
Show more Show less

This might also be of interest

Lisimo pesto rucola 250g stuk
€ 4,62 / 250 g

106 stocks available

Per 250 g
Oogappeltje rucola gewassen 250g
€ 2,05 / Unit

75 stocks available

Per Unit
Kauffer's flammkuchen zalm 10x2st
€ 76,40 / 10 stuks

99 stocks available

Per 10 stuks

Product information

GTIN code 13273310415244
Brand Kauffer's
Product code 2007764
Herkomst Spekjes, uien en room herkomst EU.
Country of origin Frankrijk
Datum eerste verzending 24-04-2024

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 122 dagen
Storage instructions Vriesvak bij -6ºC: 3 dagen. Diepvries bij -18ºC: zie zijkant van de verpakking. NA HET ONTDOOIEN NIET OPNIEUW INVRIEZEN. Ten minste houdbaar tot einde: (zie zijkant van de verpakking).
Minimum storage temperature -18 ˚C
Maximum storage temperature -6 ˚C

Nutritional values

Energy 819 kJ (196 kcal)
Fat 10 g
Saturates 4.7 g
Carbohydrate 20 g
Sugars 3 g
Fibre 0.7 g
Protein 6.1 g
Salt 1 g
Reference 100 g

Ingredients

Ingrediënten: TARWEMEEL, water, verse KAAS 14%, ROOM 14%, gerookte spekreepjes 11% (varkensspek, zout, dextrose, kruiden, rookaroma, natuurlijke aroma's, bewaarmiddelen: E250, antioxidant: E301), uien 9%, koolzaadolie, volle MELKPOEDER, gemodificeerd zetmeel, zout, varkensgelatine, gemout TARWEMEEL, meelverbetermiddel: L-cystéïne, peper. Kan sporen van schaaldier, vis, weekdier, mosterd, ei, selderij, soja en sulfiet bevatten.

Certification

TRIMAN

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's), Lupine, Noten, Sesamzaad
Allergeenbevattend Melk, Gluten
Mogelijk allergeenbevattend Schaaldieren, Eieren, Vis, Sojabonen, Selderij, Mosterd, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)

Preparation method

Preparation instruction De oven gedurende 10 minuten bij 250°C voorverwarmen (bij voorkeur heteluchtoven). De verpakkingsfolie verwijderen en de diepgevroren tarte flambée op een rooster in het midden van de oven ca. 8-12 minuten laten bakken. Tijdens het bakken de tarte flambée in het oog houden. De baktijd is afhankelijk van het oventype. De tarte flambée is klaar wanneer de deeg hard begint te worden en er zich een gouden-korst vormt. Heet uit de oven opdienen.
Preparation method Bakken in oven

Sizes and weights

Net weight (g) 520
Depth (mm) 28
Height (mm) 253
Width (mm) 259
Gross weight (g) 592