View total
Range
Back
- Shelf Stable
- Spices and Herbs
- Enkelvoudig
- Van Beekum pekelzout all use 800g
Product Description
Pekelzout All Use
Geef je gerechten een ongekende smaaksensatie door ze vooraf te pekelen met Pekelzout All Use van Van Beekum Specerijen. Met onze perfect uitgebalanceerde pekelmix wordt pekelen een fluitje van een cent. In onze pekelmix zit onder andere zeezout en meer dan zestien soorten kruiden en groenten om een heerlijke smaak mee te geven.
Wanneer gebruik je de Pekelzout Color en wanneer de All Use?
Als je gevogelte, vlees of vis voor slechts een paar uurtjes wil pekelen om ze meer smaak te geven, is de pekelzout All Use je beste keus. Als je aan de slag gaat met spek, ham of rundvlees, adviseren we je om Pekelzout Color te gebruiken.
De pekeltijd per gerecht
Hoe lang een stuk vlees, vis of gevogelte moet pekelen. hangt af van het formaat. Een kip van 1,5 kilo moet ongeveer acht uur in de pekel. Een varkenshaas van 300 gram heeft aan vier uur pekelen genoeg. Een kipfilet aan drie tot 3,5 uur en een stuk varkensfilet van 600 gram ongeveer vijf uur. Zet je bak met nat gepekeld vlees wel afgedicht weg.
Show more
Show less
Pekelzout All Use
Geef je gerechten een ongekende smaaksensatie door ze vooraf te pekelen met Pekelzout All Use van Van Beekum Specerijen. Met onze perfect uitgebalanceerde pekelmix wordt pekelen een fluitje van een cent. In onze pekelmix zit onder andere zeezout en meer dan zestien soorten kruiden en groenten om een heerlijke smaak mee te geven.Wanneer gebruik je de Pekelzout Color en wanneer de All Use?
Als je gevogelte, vlees of vis voor slechts een paar uurtjes wil pekelen om ze meer smaak te geven, is de pekelzout All Use je beste keus. Als je aan de slag gaat met spek, ham of rundvlees, adviseren we je om Pekelzout Color te gebruiken.De pekeltijd per gerecht
Hoe lang een stuk vlees, vis of gevogelte moet pekelen. hangt af van het formaat. Een kip van 1,5 kilo moet ongeveer acht uur in de pekel. Een varkenshaas van 300 gram heeft aan vier uur pekelen genoeg. Een kipfilet aan drie tot 3,5 uur en een stuk varkensfilet van 600 gram ongeveer vijf uur. Zet je bak met nat gepekeld vlees wel afgedicht weg.Product information
GTIN code | 8720153478793 |
---|---|
Brand | Van Beekum |
Product code | 2006324 |
Country of origin | Nederland |
Datum eerste verzending | 27-11-2023 |
Shelf life
Minimum shelf life from delivery | 180 dagen |
---|
Sizes and weights
Gross weight (g) | 800 |
---|---|
Net weight (g) | 800 |
Van Beekum pekelzout all use 800g
€ 7,99 /Unit