View total
Range

My QSTA

Back
Halal
Vegan

Dutch Spices golden crumbs 4kg

Product code 1002820

€ 42,78 / 4 kg excl. BTW

7 stocks available

Per 4 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je schnitzels de hartige smaak van kerrie, paprika en mosterd met deze middelgrove, goudkleurige Golden Crumbs van Dutch Spices.

Golden Crumbs van Dutch Spices

Dutch Spices Golden Crumbs is een goudkleurige schnitzelmix met een kruidenpakket van paprikapoeder, kurkuma, witte peper, gemberpoeder, komijn, venkelzaad, cayennepeper, kruidnagel, nootmuskaat, foelie, knoflookpoeder en tijm. Een topper onder de paneermixen! Naast rijstmeel en zout bevat dit allergeenveilige paneermiddel een excellente mix van ingrediënten voor een hartige smaak en de geur van brood met kruiden en specerijen. Het gekruide paneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een krokante bite en is met zijn prachtig goudgele look een absolute blikvanger in je vitrine. De perfecte balans in smaak, uitstraling, prijs en kwaliteit maakt Golden Crumbs tot de hardloper onder de allergeenveilige gekruide paneermelen.

Voor schnitzels

Dit unieke paneermeel is exclusief ontwikkeld voor het paneren van schnitzels, en is ook geschikt voor het paneren van ongekruid vlees, vis en snacks. ‘Batter’ je product met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Golden Crumbs. De adviesdosering is 80 tot 100 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Golden Crumbs van Dutch Spices wordt als middelgrove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de crumbs 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Probeer ook de andere allergeenveilige smaakmakers van Dutch Spices.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648062405
Brand Dutch Spices
Product code 1002820
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 19-01-2023

Certification

Vrij van 14-allergenen 100% Vega & Vegan HalalCorrect

Nutritional values

Energy 1405.838 kJ (331.775 kcal)
Fat 3 g
Saturates 1.5 g
Mono-unsaturates 0.9 g
Polyunsaturates 0.5 g
Carbohydrate 68 g
Sugars 2.6 g
Fibre 0.9 g
Protein 7.5 g
Salt 11.7 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 3.7 g
Reference 100 g

Ingredients

flour (rice), salt, 3.1% herbs and spices (paprika powder, turmeric, white pepper, ginger powder, cumin, fennel seed, cayenne pepper, cloves, nutmeg, mace, garlic powder, thyme), hydrolyzed protein (rapeseed), vegetable oil (palm, canola, sunflower), maltodextrin, yeast extract, starch (potato), onion powder, emulsifier (E471), colour (E160c), natural onion flavor

Sensory features

Taste producttypisch
Fragrance producttypisch
Colour oranje

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Melk, Noten, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis

Shelf life

Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sizes and weights

Net weight (g) 4000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 180
Gross weight (g) 4000