View total
Range

My QSTA

Back
Halal
Vegan

Dutch Spices fry and grill 2kg

Product code 1003275

€ 35,93 / 2 kg excl. BTW

167 stocks available

Per 2 kg

What you can expect:

Fast delivery, every day

No minimum order value requirement

Simple payment via iDeal or credit card

Product variants

Dutch Spices fry and grill 7kg
Halal Vegan € 125,74 / 7 kg

163 stocks available

Per 7 kg

Follow us on Social Media

Product Description

Geef je vlees en gevogelte een typisch Hollandse braadsmaak en braadkleur met deze warm-zoete Fry And Grill Mix van Dutch Spices.

Fry And Grill Mix van Dutch Spices

Dutch Spices Fry And Grill Mix is een rijke kruidenmix die perfect past bij gegrilde en gebraden vlees- en kipproducten en grillworsten. De allergeenveilige braad- en grillkruidenmix bevat kruiden en specerijen zoals paprikapoeder, witte en zwarte peper, foelie, gemberpoeder, nootmuskaat, laurier, peterselie, kruidnagel en kurkuma, aangevuld met zout, uienpoeder, gebrande suikerstroop, tomaatpoeder en natuurlijk aroma. Met zijn warm-pikante, lichtzoete smaak geeft deze braad- en grillkruidenmelange je producten een mooie bruine braadkleur en versterkt de kruidenmix die heerlijke smaak en geur van gebraden vlees of kip. Zo schotel je jouw klanten met gemak échte delicatessen voor!

Voor gegrilde kip, grillworst en gebraden vlees

Deze kruidenmelange voor braden en grillen is ideaal voor het kruiden van alle kipdelen en vleessoorten, om ze vervolgens te grillen of te braden. De buitenkant van je grillworsten van rund-, varkens- en kippenvlees geef je met deze kruidenmix eenvoudig een heerlijke smaak en een aantrekkelijke kleur. Gebruik de bruine kruidenmix ook voor het op smaak brengen van culinaire creaties zoals gekruide wildzwijnfilets, kipfricasseevariaties, braderijvlees van sudderlapjes, varkenshaasmedaillons, oosterse paasquiches, braadsleetjes met Engelse bakham en cornedbeef. Wrijf de kip of het vlees voor het grillen of braden rondom in met de Fry And Grill Mix. De adviesdosering is 30 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Fry And Grill Mix van Dutch Spices wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Probeer ook de andere allergeenveilige smaakmakers van Dutch Spices.
Show more Show less

Product information

GTIN code 8711648064461
Brand Dutch Spices
Product code 1003275
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 19-01-2023

Certification

Vrij van 14-allergenen 100% Vega & Vegan HalalCorrect

Nutritional values

Energy 1078.142 kJ (254.548 kcal)
Fat 1.9 g
Saturates 0.3 g
Mono-unsaturates 1 g
Polyunsaturates 0.5 g
Carbohydrate 42 g
Sugars 14 g
Fibre 2.7 g
Protein 16 g
Salt 27.6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 8.3 g
Reference 100 g

Ingredients

flavouring, maltodextrin, salt, hydrolyzed protein (rapeseed), sugar, 6.6% herbs and spices (paprika powder, white pepper, black pepper, mace, ginger powder, nutmeg, bay leaves, parsley, cloves, turmeric), yeast extract, burnt sugar, onion powder, tomatopowder, starch (potato), vegetable oil (sunflower), natural flavour, natural onion flavor

Sensory features

Taste producttypisch
Fragrance producttypisch
Colour bruin

Allergens

Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Melk, Noten, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's), Lupine, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sizes and weights

Net weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138
Gross weight (g) 2000