Volg ons op social media
Productomschrijving
Verwen je gasten met dit overheerlijk geurende, ambachtelijk gebakken Plukbrood Milano van Bakker Albert, in vijf minuten vers op tafel.
Bakker Albert Plukbrood Milano
Plukbrood Milano van Bakker Albert uit Zeist is een heerlijk zacht breekbrood met een kruidige Italiaanse vulling en topping, waarbij het bakkersgist deels is vervangen door zuurdesem. Het plukbrood is gemaakt van onder andere tarwebloem en verrijkt met geraspte kaas 48+, gedroogde ui en paprika, tomatenpoeder, kruiden en specerijen. Dit ambachtelijk gebakken, supersmakelijke brood met Italiaanse smaaktwist is gemakkelijk in acht gelijke stukken te breken.
Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit plukbrood eenvoudig in vijf minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, zachte brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse breekbrood met (kruiden)boter of een lekkere knoflookdip, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.
Diepgevroren geleverd
Plukbrood Milano van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per twaalf stuks. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.
Toon meer
Toon minder
Bakker Albert Plukbrood Milano
Plukbrood Milano van Bakker Albert uit Zeist is een heerlijk zacht breekbrood met een kruidige Italiaanse vulling en topping, waarbij het bakkersgist deels is vervangen door zuurdesem. Het plukbrood is gemaakt van onder andere tarwebloem en verrijkt met geraspte kaas 48+, gedroogde ui en paprika, tomatenpoeder, kruiden en specerijen. Dit ambachtelijk gebakken, supersmakelijke brood met Italiaanse smaaktwist is gemakkelijk in acht gelijke stukken te breken.Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit plukbrood eenvoudig in vijf minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, zachte brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse breekbrood met (kruiden)boter of een lekkere knoflookdip, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.Diepgevroren geleverd
Plukbrood Milano van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per twaalf stuks. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.Anderen kochten ook
Per Stuk
Per Stuk
Per Stuk
Productinformatie
EAN Code | 8720892093776 |
---|---|
Merk | Bakker Albert |
Productnummer | 2011097 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 30 dagen |
Ingrediënten
TARWEbloem, water, geraspte kaas 48+ oud [MELK, zout, aardappelzetmeel, zuursel, stremsel, conserveermiddel (natriumnitraat), kleurstoffen (E160b (ii), E160a)], gist, paprika (gedroogd), ui (gedroogd), bakkerszout, TARWEdesem (gedroogd), dextrose, tomatenpoeder, specerijen, kruiden (SELDERIJ), zout, TARWEvezel, glucosestroop (gedroogd), plantaardig eiwit (gehydrolyseerd), emulgator (E472e), plantaardige olie (raapzaad), meelverbeteraars (ascorbinezuur, E300), TARWEmoutmeel, enzymen (TARWE), enzymen, kruiden, gehard plantaardige vet (palm), stabilisator (E415), antiklontermiddel (E535), kaliumjodide |
Voedingswaarden
Energie | 1096 kJ (262 kcal) |
---|---|
Vetten | 2.95 g |
Verzadigde vetzuren | 1.57 g |
Koolhydraten | 46.93 g |
Suikers | 3.16 g |
Vezels | 2.62 g |
Eiwitten | 9.95 g |
Zout | 0.75 g |
Referentie | 100 g |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Oven of afbakken |
---|---|
Bereidingsinstructie | 5 minuten op 180°C |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Tarwe | M |
---|---|
Selderij | M |
Melk | M |